Sāksies biļešu tirdzniecība uz Ozija Osborna koncertu Rīgā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Koncertaģentūras FBI desmit gadu jubilejā 31. maijā Arēnā Rīga uzstāsies slavenākais smagā roka pārstāvis – Ozijs Osborns. Koncertu iesildīs desmitgades ietekmīgākais ģitārists Zaks Vailds ar grupu «Black Label Society».

Ozijs Osborns jeb īstajā vārdā Džons Maikls Osborns visā pasaulē pazīstams gan kā rokgrupas «Black Sabbath» līdervokālists, gan kā populārs solo dziedātājs.

Viņš tiek dēvēts par hārdroka un metāliskā roka radītāju, pēdējo dzīvo hārdroka titānu un Black Sabbath balsi. Šodien viņš ir viens no slavenākajiem solo māksliniekiem, kura uzstāšanās veids ir unikāls un skandalozs, kas izpelnījies gan lielu sajūsmu, gan asu kritiku. Taču nevienu neatstājot vienaldzīgu.

Kā solo mākslinieks Ozijs Osborns ASV ir pārdevis gandrīz 28 miljonus albumu. Divi albumi «Bizzard of Ozz» (1980) un «No More Tears» (1991) ir sasnieguši četrkārša platīna statusu, katrs pārdots vairāk kā 4 miljonos kopiju.
Grupa «Black Sabbath» savas pastāvēšanas laikā ir pārdevusi vairāk kā 70 miljonus albumu kopiju visā pasaulē.
Ekscentriskā mūziķa uzvedība gan dzīvē, gan uz skatuves ir atnesusi viņam slavu, kurai nekaitē pat tādas izdarības kā sikspārņa galvas nokošana uzstāšanās laikā.

www.bilesuserviss.lv

«Sportland» klientiem, uzrādot veikala klienta karti, un FBI «Concert Club» biedriem, uzrādot izdrukātu saņemto e-pasta vēstuli, biļetes uz Ozija Osborna koncertu iespējams iegādāties jau no šodienas plkst. 10.00.

Iesakām pasteigties ar biļešu iegādi un neatlikt pirkumu uz vēlāku laiku. Nupat biļetes uz Ozija Osborna koncertiem Oslo («Spektrum Arena») un Helsinkos («Hartwall Arena») tika izpārdotas stundas laikā, ziņo FBI.

Koncertaģentūras FBI direktore Inga Kadeka: «Ozijs Osborns ir ne tikai smagās mūzikas pamatlicējs, bet arī sava laikmeta ikona. Dažādām paaudzēm viņš asociējas gan ar savu muzicēšanas stilu, gan kā viens no ekscentriskās ģimenes pārstāvjiem populārajā televīzijas šovā «The Osbournes». Šis būs lielisks koncerts un iespēja vērot leģendas uzstāšanos.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu