Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/14/9040114t1hac55.jpg)
Saldiem brīžiem brīvā brīdī var pagatavot gaisīgu rīsu pudiņu.
Izejvielas
Suši rīsi 100 g
Mandeles 50 g
Piens 300 ml
Kanēļa miza 1 gab
Vaniļas pāksts 1 gab
Cukurs 1 ēdamkarote
Šķipsna sāls
Salds krējums 200 ml
Mērcei
Ķirši bez kauliņiem konservēti 200 g
Cukurs 3 ēdamkarotes
Kukurūzas ciete 1 tējkarote
Kā pagatavot?
Uz lēnas uguns pienā vāra suši rīsus un drupinātas mandeles, pievieno cukuru, šķipsnu sāls, vaniļas pāksti un kanēļa mizu, vāra, līdz rīsi mīksti. Atdzesē tos, tad sajauc ar putotu saldo krējumu. Pasniedz ar mērci. Mērcei: uzvāra ķiršu kompotu, pievieno cukuru un ietumē ar aukstā ūdenī izšķīdinātu kukurūzas cieti, atdzesē un pasniedz ar rīsiem