Ozijs spēlēs par brīvu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jā, patiešām, labā ziņa ir tā, ka smagās mūzikas guru Ozijs Osborns šovasar plānojis sniegt 25 koncertus par brīvu. Sliktā – ka šī labdarība neattieksies uz 31. maijā iecerēto uzstāšanos Arēnā Rīga, kur Oziju saskaņā ar viņa mājaslapā esošo informāciju iesildīs «Black Label Society». Veiksies amerikāņiem, kas apmeklēs ceļojošo rokmūzikas festivālu «Ozzfest».

Tas šogad notiks jau 12. reizi, un, pēc Ozija sievas un koncertu organizētājas Šāronas Osbornas sacītā, radusies ideja festivālu nedaudz uzfrišināt un pamēģināt kaut ko jaunu. It sevišķi tāpēc, ka biļešu cenas strauji augušas, vietām sasniedzot pat 150 dolārus, un ne visa Ozija mērķauditorija spēj to atļauties. «Es nesaku, ka tagad esmu māte Terēza un Ozijs ir svētais, bet zināt ko? Viņš jau tik ilgus gadus nodarbojas ar mūziku un viņa publika vienmēr bijusi tik laba, ka nebūs nekā īpaša, ja vienu vasaru viņš koncertēs, nesaņemot par to atalgojumu,» viņa sacījusi aģentūrai AP. Biļetes tikšot izplatītas internetā, un var tikai iedomāties, kādu ažiotāžu un serveru pārslodzi tas izraisīs.

Pagaidām nav zināms, kādas grupas sastādīs kompāniju Ozijam festivālā, kas 7. jūlijā sāksies Losandželosā, taču arī šie mūziķi atalgojumu nesaņems. Vienīgos ienākumus varēs gūt no krekliņu, disku un citas atribūtikas tirdzniecības.

Paredzēts, ka tūres izmaksas nodrošinās korporatīvie sponsori. Ozijs, pavēstot par turneju, kas būs pirmā bezmaksas koncerttūre rokmūzikas vēsturē, pašrocīgi uz «Ozzfest 2007» reklāmas plakāta uzkrāsoja lielos burtus «PAR BRĪVU». Pēc brīža viņš arī pajokojis, ka par brīvu būšot tikai ieeja, bet par iziešanu gan nāksies maksāt. Plānots, ka jūnija pēdēja nedēļā – iznāks arī jaunais Ozija albums.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu