Makartnijs bijušajai sievai piedāvā 25 miljonus

LETA/DPA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Leģendārā Liverpūles četrinieka «The Beatles» dalībnieks Pols Makartnijs piedāvājis savai sievai Heterei Milzai Makartnijai 25 miljonus sterliņu mārciņu (apmēram tikpat latu), lai panāktu vienošanos un pārtrauktu ieilgušo sīvo šķiršanās procesu, ziņo laikraksts «The Daily Mirror».

Atsaucoties uz vairākiem neminētiem avotiem, tabloīds apgalvo, ka 64 gadus vecais mūziķis ir devis norādījumus savai juristu komandai izteikt šādu piedāvājumu, lai izvairītos no publiska un asa tiesas procesa.

«Šobrīd mēs esam tuvāk nekā jebkad mierizlīguma panākšanai,» avīze citē kādu lietai tuvu stāvošu personu.

Savukārt kāds vārdā nenosaukts Makartnija draugs «The Mirror» pastāstījis: «Viņš ir noteikti apņēmies pasargāt savu privāto dzīvi no sabiedrības acīm ... Šķiršanās jau velkas deviņus mēnešus. Liek sevi manīt nogurums.»

Trīsdesmit astoņus gadus vecā Hetere Milza Makartnija un bijušais bītls, kuriem ir trīs gadus veca meitiņa, paziņoja par šķiršanos pagājušā gada maijā. Taču tā pārvērtusies par asu strīdu, kas tiek plaši atspoguļots preses izdevumu lappusēs.

Pagājušajā gadā presē tika publicēti materiāli, ka Makartnijs pret savu otro sievu slikti izturējies. Savukārt Makartnijs ar savu juristu starpniecību paziņoja, ka enerģiski aizstāvēšoties pret šiem apvainojumiem.

«Jautājums nav vienkārši par to, ka viņš izsaka piedāvājumu un viņa to pieņem. Uz spēles likti arī citi jautājumi. Taču viņi jau gandrīz ir gatavi vienoties,» «Mirror» citē vārdā neminētu lietā iesaistītu juridisku personu. «Pēdējās nedēļas laikā sarunas ir nozīmīgi pavirzījušās uz priekšu. Notiek intensīvas sarunas.»

«Šī ir pirmā reize, kad pieminēta vienošanās, un abas puses cer, ka tā tiks panākta nākamajā mēnesī. Ja vien nenotiks kāds nopietns starpgadījums, lieta tiesā nenonāks,» sacīja informators.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu