«Sanctimony» prezentēs jauno albumu «Hell in Stereo»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Armands Ērglis

Ceturtdien, 15. februārī, iznāks grupas «Sanctimony» jaunais albums «Hell in Stereo». Pirmā albuma prezentācija notiks tai pašā dienā plkst. 20 «Radio SWH Rock» studijā, kur tiešraidē grupa stāstīs par jaunā albuma tapšanu un notiks vairāku dziesmu pirmatskaņojums.

Piektdien «Sanctimony» uzstāsies ar albuma prezentācijas koncertu Liepājas klubā «Fontaine Palace», bet sestdien — «Freeze» festivālā Blomē. Koncertturneja turpināsies 2. martā, kad «Hell in Stereo» tiks prezentēts klubā «Rock Stars» Tallinā, koncerta datums Viļņā vēl tiek precizēts. Rīgā jaunais albums tiks prezentēts 9. martā klubā «Melnā piektdiena».

«Hell in Stereo» albumā iekļautas 13 dziesmas, no kurām 12 ir «Sanctimony» pašu sacerētas, bet trīspadsmitā ir kaverversija grupas «AC/DC» dziesmai «Back in Black».

Singls «Lord of Scum» jau sasniedzis pirmo pozīciju «Radio SWH Rock» iknedēļas topā, bet pagājušajā nedēļā rotāciju «Radio SWH Rock» ēterā sāka singls «Toyman».

«Hell in Stereo» tiek izdots ierakstu kompānijā «Aghast Records». Dziesmas albumam tapušas divu gadu garumā. Grupa «Hell in Stereo» materiālu raksturo kā roka un death metal salikumu ar skaļu un agresīvu izpildījumu.

Grupa «Sanctimony» dibināta 1994. gadā un ir izlaidusi trīs albumus. Iepriekšējais albums — «Devil and Men» — izdots 2005. gadā un ir ieguvis augstu kā mūzikas speciālistu, tā arī fanu novērtējumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu