Četrās stundās pārdod pusi biļešu uz Osborna koncertu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien plkst. 10 arī Latvijā tika sākta biļešu tirdzniecība uz Ozija Osborna koncertu, kas notiks 31. maijā «Arēnā «Rīga»».

Tā kā biļetes ir ļoti pieprasītas, Latvijā un Igaunijā no plkst. 10 līdz 10.30 biļešu iegāde servera pārslodzes dēļ nebija iespējama nedz «Biļešu servisa» kasēs, nedz internetā. Pašlaik visi bojājumi ir novērsti.

Līdz plkst. 14.00 gandrīz puse no Rīgas koncerta biļetēm ir rezervētas un pārdotas. Ozija Osborna Rīgas koncerta producente koncertaģentūras FBI direktore Inga Kadeka komentē: «Interese ap Ozija Osborna koncertu Latvijā ir pat lielāka, nekā tas bija gaidāms. Mūsu koncerta kluba biedri kopā bija rezervējuši gandrīz trešdaļu no «Arēnā «Rīga»» pieejamajām koncerta biļetēm. Būšu pārsteigta, ja arī Rīgas koncerts netiks pārdots tuvāko dienu laikā.»

Šodien Igaunijā trīs stundu laikā, kopš tika sākta publiskā biļešu tirdzniecība, tika pārdotas visas koncerta biļetes uz Ozija Osborna koncertu 4. jūnijā Tallinā. Pagājušajā nedēļā uz Ozija Osborna koncertiem Oslo un Helsinkos biļetes tika pārdotas stundas laikā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu