Joprojām neskaidrība par Annas Nikolas Smitas bērna tēvu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Pagājušajā nedēļā mīklaini mirušās «Playboy» zvaigznes Annas Nikolas Smitas meitas Danielinas tēvs varētu būt nelaiķa miljardieris Hovards Maršals.

Modeles māsa Donna Hogana apgalvo, ka Anna Nikola savulaik parūpējās, lai 89 gadus vecā vīra sperma tiktu sasaldēta, un, iespējams, tā tika izmantota, lai apaugļotu olšūnu.

Bijusī «Playboy» zvaigzne un miljardieris apprecējās 1994. gadā, bet pēc gada Hovards Maršals mira.

Danielina Houpa Maršala Sterna pasaulē nāca pirms pieciem mēnešiem, un kopš tā laika ir sīvu paternitātes cīņu objekts. Dažas dienas pirms savas pēkšņās nāves Annai Nikolai Smitai lika veikt paternitātes testu, lai noteiktu, kurš ir mazulītes tēvs, jo kāds fotogrāfs Larijs Birkheds iesniedza tiesā prasību atzīt viņu par meitenītes īsto tēvu. Tai pašā laikā Anna Nikola Smita uzstāja, ka bērna tēvs ir viņas advokāts un mīļākais — Hovards K. Sterns. Viņa vārds arī ir norādīts bērna dzimšanas apliecībā.

Nedēļas nogalē Sterns devās pie meitas uz Bahamu salām un, apskaujot mazulīti, izplūda asarās: «Viņa ir viss, kas man palicis no attiecībām ar Annu.»

Annas Nikolas māte, kas arī brīvdienas pavadīja Bahamās, mēģinot pārliecināt bērnu aprūpes centru, ka tieši viņai jārūpējas par šo bērnu, paziņoja, ka Sterns sēro tikai tāpēc, ka zaudējis savu apgādnieci. Viņa apgalvoja, ka tic — Danielinas bioloģiskais tēvs varētu būt Birkheds.

Cīņā par bērna paternitāti piektdien iesaistījās arī princis Frederiks fon Anhalts, kas paziņoja, ka viņam bijis 10 gadus ilgs romāns ar Annu Nikolu. Viņš arī pavēstīja, ka Danielinas tēvs varētu būt kāds no līdz pat 30 vīriešiem. «Annai patika jautrība. Viņai patika izklaidēties ar vīriešiem, un viņa bija ļoti seksuāla sieviete,» atklāja princis Frederiks.

Kādēļ tāda jezga? Vīrietis, kurš tiks atzīts par Danielinas tēvu, kontrolēs Annas Nikolas Smitas īpašumus, ieskaitot tos 480 miljonus dolāru, kurus viņa mantotu no Maršala īpašumiem.

Sternam brīvdienās vajadzēja piedzīvot vēl kādu nepatīkamu pārsteigumu — mājai, kurā viņš kopā ar Annu Nikolu Smitu dzīvoja, bija nomainītas visas slēdzenes.

Jau ziņojām, ka pagājušajā ceturtdienā 39 gadus vecā Anna Nikola Smita bez dzīvības pazīmēm atrasta savā viesnīcas numurā Holivudā un nogādāta slimnīcā, kur viņa atzīta par mirušu. Viņas nāves iemesls pagaidām nav skaidrs, un tiesu medicīnas eksperti apgalvo, ka paies vairākas nedēļas, līdz tas tiks noskaidrots. Zinātāji apgalvo, ka Smita cietusi no depresijas un savas bēdas gremdējusi alkoholā. Viesnīcas numurā esot atrasti vairāki nomierinošo medikamentu iepakojumi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu