«Tribes of the City» dosies pirmajā koncertturnejā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Agris Gecs

Skaists notikums Latvijas jaunajā mūzikā solās būt grupas «Tribes of the City» pirmā koncertturneja.

Grupa, kura agrāk bija pazīstama ar nosaukumu «The Movies», pēc veiksmīgas sadarbības ar Greg Haver, veidojot albumu «For the Sleepy People», mainīja nosaukumu, kas viņus vairāk identificē ar savām izjūtām. «Pilsētas ciltis» dodas pie citiem pilsētas bērniem ar savu koncertu programmu. Koncertu sērijas sākums — 23. februārī Rīgā, Studentu klubā.

Līdzi «Tribes of the City» dosies «Nokia Open Stage» topa grupas: «Mona De Bo» (LV), «Lietotas mēbeles no Holandes» (LV), «Sportas» (LT), «The Stereochemistry» (EE) un «The Nymph» (EE).

Īpašs būs 22. martā Pasaules tirdzniecības centrā paredzētais koncerts. Tajā grupa atskaņos tikai jaunas un līdz šim nedzirdētas dziesmas. Koncertā viņiem pievienosies arī Vaiko Epliks no Igaunijas un grupa «Tramplīni».

www.nokiaopenstage.lv

2. martā grupa uzstāsies arī «Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvā», kur tā nominēta trīs kategorijās: «Labākais video» («A Day in the City»), «Labākā roka dziesma» («A Day in the City») un «Labākais roka albums» («For the Sleepy People»).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu