Berimors meklē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pavasara brīvlaiks nemaz vairs nav aiz kalniem, tāpēc nav nekāds brīnums, ka sarosījies mopsis Berimors. Viņš tāpat kā pagājušajā gadā aktīvi meklē žūrijas locekļus VI Rīgas Starptautiskajam Bērnu filmu festivālam «Berimora kino», kas notiks no 17. līdz 25. martam.

Visas meitenes un zēni vecumā no 8 līdz 13 gadiem, kuriem skolēnu pavasara brīvlaikā ir vieta, kur apmesties Rīgā, tiek aicināti piedalīties konkursā, lai kļūtu par Berimora žūrijas locekli.

Žūrijas tiešais pienākums nemainās — deviņu dienu laikā jānoskatās deviņas filmas un jālemj par žūrijas balvas piešķiršanu, taču jābūt gatavam arī apmeklēt preses konferences un sniegt intervijas radio un TV.

Lūk, arī konkurss: šogad Berimors nolēmis filmēties, tāpēc viņš meklē interesantus scenārijus. Uzraksti kādu stāstiņu, kurā Berimoram patiktu iesaistīties.

Kad tas gatavs, sūti uz:

        Starptautiskais Kino centrs
         «Berimora kino»
         Mārstaļu iela 14
         Rīga, LV-1050

Neaizmirsti norādīt arī savu vārdu un telefona numuru, lai varētu Tevi sazvanīt. Daudz nevilcinies — Berimors gaidīs līdz 23. februārim (pasta zīmogs)!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu