Antonio Banderass uzņems trešo filmu!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA- AFI

Antonio Banderass paziņojis par saviem plāniem atkal sēsties režisora krēslā. Jaunā filma būs pēc kārtas trešais aktiera režijas darbs.

Par savu nodomu uzņemt jaunu filmu Banderass paziņoja preses konferencē Berlīnes kinofestivālā. Līdz šim aktieris režisējis divas filmas: «Crazy in Alabama» (1999) un «Summer Rain» (2006). Banderass ar režiju sāka nodarboties 1999. gadā ar filmu «Crazy in Alabama», kur galvenajā lomā filmēja savu sievu Melāniju Grifitsu.

Preses konferencē Berlīnē, kas notika pēc 2006. gadā uzņemtās filmas «Vasaras lietus» («Summer Rain») izrādīšanas, aktieris paziņoja, ka «atkal jūt sevī spēku ieņemt režisora krēslu.» «Es nevēlos atkal gaidīt septiņus gadus, lai uzņemtu filmu. Domāju, ka visreālākais termiņš, ko šobrīd varu nosaukt, ir divi trīs gadi,» piebildis spāņu izcelsmes aktieris.

Tuvākais kinoprojekts ar Banderasa piedalīšanos būs «Šreks III», kas uz ekrāniem gaidāms jau šogad. Tajā Banderass atkal  ierunājis burvīgo Runci Zābakos. Šogad iznāks arī režisora Džordža Gallo trilleris «Nacionālā drošība», kur bez Banderasa galvenajā lomā būs redzama arī Mega Raiena.

Savas aktierkarjeras laikā Banderass nofilmējies 69 filmās, izmēģinājis savas režisora iemaņas, kā arī iejuties producenta un komponista «čībās».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu