Un atgriezās mīlestība... Iepazīšanās stāsts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Atis Ieviņš

Pārdzīvoju sāpīgu nodevību. Visa pasaule šķita pelēka un drūma. Bija mirusi mīlestība. Sirdī galīgs tukšums un bezcerība...

Dēls atsūtīja uzaicinājumu pievienoties viņa draugiem portālā «draugiem.lv». Piekritu ar lielu neticību, ka tas kaut ko mainīs. Taču notika brīnums — ar katru peles klikšķi vientulības sajūta sāka zust. Radās daudz draudzeņu un draugu. Un viens īpašais draugs, ar kuru sarakstījos, tikko acis bija vaļā un vakarā, jau galīgi miegot ciet.

Likās, ka viņu pazīstu veselu mūžību. No viņa vēstulēm mana sirds sāka pukstēt straujāk, un mazpamazām atgriezās mīlestība. Visa pasaule atguva krāsas, skaņas — es sāku starot.

Pēc vairāku mēnešu sarakstes nolēmām tikties. Tikšanās dienā likās, ka es lidoju. Tik fantastiski nekad nebiju jutusies. Un, kad parādījās viņš, ar lielu balto krizantēmu pušķi rokās, es apraudājos. Ar savām lūpām viņš nosusināja manas asaras. Mums bija labi bez vārdiem.

Tikšanās pagāja, un atkal vakaros es klikšķinu peli, sūtot un saņemot vēstules, atkal šķiroties un tiekoties. Tomēr mīlēt un būt mīlētai ir tik ļoti labi...

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu