1. randiņš (padomi meitenēm)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Atis Ieviņš

Esi sākusi apmainīties vēstulēm ar puisi internetā? Posies uz pirmo randiņu? Ja interneta iepazīšanās portālos vēl esi iesācēja, tev noteikti noderēs Anitas padomi, kura te darbojas jau pāris gadus.

– Ja sarunāji — ej! Vai arī esi pieklājīga un paziņo par atteikumu. Taupi savu un citu cilvēku laiku!

– Nosaki randiņa ilgumu jau sākumā, lai nav jātaisnojas, ka jāskrien, kad «iet tik jautri». Vēlēsies satikties vēlreiz, satiksies atkal!

– Viena kafija ar tev nesimpātisku cilvēku — to vari arī izdzert, gabals nenokritīs! Esi pieklājīga! (Skat. iepr. punktu.)

– Izvēlies randiņam vietu, kur jau esi bijusi, kur vari justies brīvi. Vai vismaz esi informēta par atmosfēru, kāda tajā kafejnīcā valda. Ja paļaujies uz otra cilvēka izvēli, ievāc informāciju par šo iestādi vai arī esi gatava pārsteigumiem.

– Kafejnīcu saraksts ar atsauksmēm par tām ļoti plašs ir pieejams «Oho» iepazīšanās portālā.

– Pārliecinies, vai tev ir līdzi pietiekami daudz naudas, lai pati samaksātu savu rēķinu. Ne katrs kavalieris ir ar mieru maksāt pirmajā randiņā.

– Esi dabiska. Masku ilgi turēt var tikai ļoti labi aktieri.

– Uzdzīvošana uz cita rēķina. Iespējams, tas būs tavs pēdējais randiņš vismaz ar šo cilvēku.

– Pārlieka taupīšana. Nav ko iet uz krogu, ja esi sataisījusies taupīt.

– Apzinies mērķi, ar kādu tu ej uz randiņu. Ja otram cilvēkam ir cits mērķis, pretarguments pašai būs jau zināms, pašai vieglāk orientēties savās vēlmēs.

– Ir lietderīgi samainīties ar mobilā tālruņa numuriem, lai izvairītos no nepatīkamiem pārsteigumiem.

– Nav obligāti atklāt par sevi ko tādu, ko tu negribi teikt. Nav obligāti!

– Norunā tikšanos neitrālā teritorijā — kafejnīcā, pilsētas centrā, kur vari būt neatkarīga, nevis atkarīga no otra cilvēka.

– Pirms doties kādā kopīgā ilgākā izbraucienā ar internetā iepazītiem cilvēkiem, satiecies reālajā dzīvē (IRLā). Tas ir tavas informētības un drošības nolūkā.

– Ņem vērā, ka tā jau ir dzīve, nevis tikai internets!

– Nemeklē lieki piedzīvojumus uz savu pakaļu!

– Netici padomiem! ;)

* * *

http://randins.apollo.lv/

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu