Grupa «Logo» spēlē sapņu sastāvā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Preses foto

Grupa «Logo» ikgadējā Latvijas Māklas akadēmijas karnevālā pārsteidza skatītājus ar neredzētu sastāvu — solista lomā kā vienmēr bija Ansis Klintsons, bet pie bungām sēdās latviešu mūzikas leģenda — komponists Juris Kulakovs, savukārt basu spēlēja grupas «The Hobos» basģitārists Mārtiņš Burkevics, portālu «Apollo» informēja grupas menedžmenta pārstāve Anda Orlova.

«Logo» uzstāšanās nudien atbilda karnevāla sapņu tematikai, jo skatītājus aizrāva un sajūsmināja īsta «sapņu komanda»!

Kamēr ziemas nakts saldēja ar savu ledaino elpu, kaislības 24. februārī notikušajā Latvijas Mākslas akadēmijas karnevālā sita augstu vilni. «Skābā sapņa» tematikas pasākums, kuru ar savu klātbūtni pagodināja visdažādākās būtnes un parādības no mūsu sapņiem un murgiem, priecēja ar daudzveidīgu programmu. Līdzās trakām dejām un pat milzu vagīnai visvairāk cilvēkus pulcēja vērienīgais koncerts, kurā uzstājās neskaitāmas lieliskas grupas: «Voiceks Voiska», «Soundarcade», «Tanku dūre» un daudzas citas.

Grupas «Logo» iznāciens sācies ar spuldzīšu rotājumiem izdekorētā grupas vokālista Anša Klintsona parādīšanos. Drīz vien viņam pievienojās Juris Kulakovs, kas apmeklētājos izraisīja pamatīgu pārsteigumu un neviltotas ovācijas. Kad abi mūziķi jau bija iespēlējušies un aizrāvuši mūzikas karuselī arī publiku, viņiem pievienojās Mārtiņš Burkevics. Trijatā «Logo» skanējums bija gana spēcīgs, lai patiesi aizrautu skatītājus, tāpēc sajūsmā uz skatuves kāpa un ļāvās dejas priekiem arī kāds futūriska dzīvnieka maskas īpašnieks un kareivīgi noskaņota Laras Kroftas sekotāja.

Solists Ansis Klintsons atzīst, ka Juris Kulakovs bijis viņa elks jau kopš bērnības, līdz ar to karnevāla tematika — «Sapnī» — pilnībā atbilda notikušajam, jo uzstāšanās šādā sastāvā viņam bija kā sapņa piepildījums.

Pozitīvu emociju pārņemts bija arī pats Juris Kulakovs, jo, pēc komponista teiktā, viņš jau sen gribējis uzspēlēt bungas kādā grupā, jo līdz šim pie bungām bija praktizējies tikai savās mājās. Un patiesi — grupas «Logo» dziesmas ļāvušas viņam demonstrēt lielisku sniegumu.

Atliek vien piebilst kāda spārnota karnevāla apmeklētāja sacītajam: «Kaut ko tādu šeit nebiju gaidījis... «Logo» paņēma publiku ar pirmklasīgu mūziķu apvienojumu!»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu