Rīgā uzstāsies «Muse»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: muse.mu

Ar vienīgo koncertu Baltijā 2. jūlijā Rīgā uzstāsies viena no šodien populārākajām un aktuālākajām grupām - «Muse». Britu ražīgākās koncertu grupas uzstāšanās Latvijā būs līdz šim aktuālākā tik liela mēroga supergrupas viesošanās Baltijas valstīs, uzskata koncerta rīkotāji - «Positivus Music».

«Muse» ir viena no slavenākajām pēdējo gadu dzīvajām grupām, kuras muzikālās ambīcijas atnesusi tai neskaitāmas balvas. Pēdējās no tām ir MTV Eiropas Muzikas balva kategorijā «Labākā alternatīvā grupa» un Lielbritānijas mūzikas indsutrijas balva «Brit Awards» kategorijā «Labākais dzīvais izpildījums».

«Muse» ir viena no retajām mūsdienu grupām, kurai katrs nākamais albums ir sasniedzis vairāk par iepriekšējo. Pēdējais no tiem - «Black Holes And Revelations» iekarojis lielāko daļu Eiropas un ASV mūzikas Top 10.

«Muse» ar vairāk kā 7 miljoniem pārdoto albumu savā četru albumu («Showbiz», «Origin of Symmetry», «Absolution», «Black Holes And Revelations») karjerā ir pieskaitām pie tām nedaudzajām Lielbritānijas grupām, kas guvusi izcilus panākumus ne tikai mājās, bet arī citviet pasaulē. Pagājušais gads grupai bija īpaši veiksmīgs - Eiropas un Lielbritānijas tūrē tika izpārdoti visi 39 koncerti, kurus katrā pilsētā noskatījās vidēji 12 000 cilvēku.

Savu tuvāko lielāko uzstāšanos grupa piedzīvos tikai divas nedēļas pirms viesošanās Rīgā, kad pēc vairākus gadus ilgušiem atjaunošanas darbiem atklās vienu no pasaulē slavenākajām koncertu norises vietām - Vemblija stadionu.

Precīzāka informācija par biļešu tirdzniecības sākumu būs zināma tuvāko dienu laikā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu