Džims Kerijs kritizē Tomu Krūzu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:langfieldentertainm

Paraugtēvs un talantīgais aktieris Džims Kerijs negaidīti veltījis niknus vārdus Tomam Krūzam un scientoloģijas sektai. Kerija drosme ir apsveicama, zinot, ka scientoloģijas baznīca ir viena no pasaulē bagātākajām reliģiskajām organizācijām.

Daži apstākļi gan liek domāt, ka scientoloģijas un Krūza kritika nav vienkāršs Kerija viedoklis un vēlme cilvēkus pasargāt no netikumīgās un samaitātās scientoloģijas baznīcas, bet gan pūles iegūt kādu kripatiņu slavas un popularitātes.

Nesen uz ekrāniem iznāca viņa jaunā filma «Numurs 23» — mistisks trilleris, kurā Kerijs kārtējo reizi atkāpies no komiķa ampluā. Pagaidām filmai nav tādu kases panākumu, kā gribētos tās veidotājiem, tāpēc Kerijam jāķeras pie šādiem PR gājieniem.

Kerijs teicis, lūk, ko: «Krūzs izmanto savu ego, lai lauztu citu cilvēku gribu un uzspiestu savus uzskatus un ticību scientoloģijas baznīcai. Es nekad nepiekristu būt par šādas organizācijas biedru — tā ir samaitāta.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu