Sāksies biļešu tirdzniecība uz «Muse» koncertu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No pirmdienas, 5. marta, tiks sākta biļešu tirdzniecība uz «Muse» koncertu, kas 2. jūlijā notiks «Arēnā «Rīga»». Biļetes būs nopērkamas no plkst. 10.

«Biļešu serviss» ir veicis tehniskus uzlabojumus savā sistēmā un sola, ka biļešu iegāde kasēs un internetā noritēs bez traucējumiem.

Koncertā iecerēts pie skatuves izveidot īpašu fanu zonu aptuveni 1000 cilvēkiem.

«Muse» ir viena no slavenākajām pēdējo gadu grupām, kuras muzikālās ambīcijas atnesusi tai neskaitāmas balvas. Pēdējās no tām ir MTV Eiropas Mūzikas balva kategorijā «Labākā alternatīvā grupa» un Lielbritānijas mūzikas industrijas balva «Brit Awards» kategorijā «Labākais dzīvais izpildījums». «Muse» ar vairāk nekā septiņiem miljoniem pārdoto albumu (tai pavisam ir četri albumi: «Showbiz», «Origin of Symmetry», «Absolution», «Black Holes And Revelations») ir pieskaitāma pie tām nedaudzajām Lielbritānijas grupām, kas guvusi izcilus panākumus ne tikai mājās, bet arī citviet pasaulē.

Tikai divas nedēļas pirms viesošanās Rīgā grupa pēc vairākus gadus ilgušiem atjaunošanas darbiem atklās vienu no pasaulē slavenākajām koncertu norises vietām — Vemblija stadionu.

Populāro britu roka trio veido Metju Belamijs (vokāls, ģitāra, taustiņi), Kriss Volstenholms (basģitāra) un bundzinieks Dominiks Hovards. Deviņdesmitajos gados dibinātā grupa sākotnēji tika kritizēta par «Radiohead» atdarināšanu, taču laika gaitā «Muse» ieguva unikālu skanējumu un savos koncertos spēj pulcināt milzīgus fanu pūļus.

Biļešu cenas: stāvvietas — 20 latu, fanu zona — 25 lati, sēdvietas — 20–35 lati.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu