«Cosmos» Sanremo festivālā ieguvusi otro vietu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no arhīva

Vokālā grupa «Cosmos» kopā ar slaveno mūziķi Al Bano Itālijas leģendārajā Sanremo festivālā ieguva otro vietu, aģentūru LETA informēja «Cosmos» pārstāvis Kristaps Šoriņš.

Lai gan Sanremo dziesmu konkursa publikas balsojums pārliecinoši ierindojis Al Bano un «Cosmos» duetu pirmajā vietā, neadekvāti zemā žūrijas balsojuma dēļ kopsummā Al Bano ierindojās tikai otrajā vietā, kas izraisījis skandālu Itālijas plašsaziņas līdzekļos, stāstīja Šoriņš.

«Jau pirms konkursa Al Bano mums teica, ka žūrijas locekļi, kas pārsvarā ir Itālijas mūzikas biznesa pārstāvji, pārmetuši, ka «Cosmos» vietā viņš nav izvēlējies kādu no viņu piedāvātajiem itāliešu jaunajiem mūziķiem,» stāsta «Cosmos» puiši, «tomēr viņš bija cieši nolēmis to ignorēt un uzstāties kopā ar mums — latviešiem.»

Itālijas TV skatītāji ar SMS un telefona balsojumiem pārliecinoši iebalsoja Al Bano un «Cosmos» pirmajā vietā. Savukārt žūrija zālē vairījās likt augstas atzīmes, par ko izpelnījās skatītāji svilpienus, stāstīja Šoriņš.

Sanremo festivālā «Cosmos» kopā ar Al Bano izpildīja dziesmu «Nel perdono».

Sanremo festivāls notika jau 57. reizi. Jau kopš tā pirmsākumiem šis ir centrālais notikums Itālijas mūzikas dzīvē, kas bijis svarīgs notikums ne tikai itāliešu mūzikas zvaigznēm, bet arī tādām slavenībām kā Madonnai, Eminemam, grupai «U2» un citiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu