Berimors nāk!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Arsenāls

Vakar, 1. martā Latvijas Radio 1. studijā notika preses konference par VI Rīgas Starptautisko Bērnu filmu festivālu «Berimora kino».

Preses konferences laikā klātesošie žurnālisti tika iepazīstināti ar «Berimora radio studiju». Tā ir atklāti izteikta komercstudija, kuras balsts ir Rīgas centrāltirgus gaļas paviljona desu nodaļa. Studijas mērķis ir pārstāvēt īpašu Berimora pasaules redzējumu un viņa savtīgās intereses.
Pēc «Berimora ziņu» kārtējā izlaiduma pie mikrofona tika aicināts studijas īpašais viesis Berimors Bregovičs. Valsts valodas tulkojumu nodrošināja operdziedātājs Jānis Kurševs. Galvenais Berimora vēstījums bija, ka Rīgai tuvojas nacionāli svētki. Visi bērni vecumā no 6 – 13 gadiem ir laipni gaidītīti!

Preses konferences noslēgumā ar Berimoram tīkamāko dziesmu uzstājās jaundibinātais vokālais ansamblis «Berimora siekala».

Jau ziņots, ka no 17. līdz 25. martam kinoteātrī «Rīga» tiks rādītas desmit filmas no Latvijas , Zviedrijas, Dānijas, Norvēģijas, Somijas un Igaunijas. Četras dienas bērni zviedru un latviešu pasniedzēju vadībā paši veidos savas filmas Berimora Animācijas darbnīcā. Festivālā darbosies Bērnu žūrija, kas noteiks labāko filmu un pasniegs balvu – Berimora Lielo spilvenu. Arī skatītājiem būs iespēja vēlēt savu filmu, kas saņems Berimora Mazo spilvenu.

Visām filmām būs tulkojums latviešu valodā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu