Anna Nikola Smita beidzot apglabāta

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Pēc vairāku nedēļu ilgas ažiotāžas, kuras atspoguļošanai ASV ziņu kanāli veltīja lielu daļu raidlaika, pagājušajā piektdienā Bahamu salās aptuveni 100 viesu klātbūtnē zemes klēpī tika guldīta bijusī modele Anna Nikola Smita. Tikmēr cīņa par viņas meitas aizbildniecību un miljardus vērto mantojumu nebūt nav galā.

Lai arī bijusī modele un naftas magnāta Hovarda Maršala atraitne kādas Floridas viesnīcas numurā nomira jau 8. februārī, strīds par viņas apglabāšanas vietu norisinājās vairāku nedēļu garumā un tika izšķirts ar tiesas palīdzību. Trīs ieinteresētās personas — Annas jurists, iespējams, arī mīļākais Hovards Sterns, viņas partneris Lerijs Birkheds un māte Virdžija, ar kuru Annai pēdējos dzīves gados bija ļoti saspringtas attiecības, — izmantoja visus līdzekļus, lai panāktu tiesības uz viņas izvadīšanu. Annas māte, kura pieprasīja, lai meita tiktu apglabāta Teksasā, gāja vistālāk, apstrīdot pirmās tiesu instances spriedumu, kas noteica, ka Anna Nikola jāapglabā Bahamu salās blakus viņas dēlam Danielam. Viņš nomira pērn 20 gadu vecumā. Annas nāves iemesls tiks paziņots tikai šonedēļ.

Tomēr ar to ažiotāža vēl nav galā, jo vēl joprojām nav izlemts piecus mēnešus vecās Annas meitas Danielinas aizbildniecības jautājums. Personai, kuru tiesa atzīs par bērna aizbildni, visticamāk, pienāksies arī daļa no H. Maršala mantojuma. 89 gadus veco miljardieri Anna apprecēja 1994. gadā, kad viņai bija 26 gadi.

Tikmēr daudzi amerikāņi skeptiski vērtē sacelto ažiotāžu. «Viņa nebija pasaules figūra. Viņa nebija karaliene. Viņa nebija prezidente. Viņa nebija nekas... Tas bija par daudz,» notikušo komentē 59 gadus veca medmāsa no Ohaio Kristija Retgebera.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu