Pols Makartnijs gatavojas uzvarai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Tabloīdi ziņo: sers Pols Makartnijs ir pārliecināts, ka šķiršanās prāvā viņš uzvarēs savu sievu Heteri Milsu.

Dzeltenās preses reportieri fiksējuši, kā leģendārās grupas «The Beatles» dalībnieks pagājušajā nedēļā, izejot no Londonas Augstākās tiesas nama, ar diviem pirkstiem rādījis «V» žestu, kas apzīmē uzvaru.

Pēc divu dienu noklausīšanās Hetere joprojām pastāv uz to, ka četrus gadus ilgajā laulībā Pols viņu fiziski ietekmējis, savukārt Makartnija advokāti apgalvo, ka ir sagatavojuši «melu un patiesības» dokumentu, ar kuru pārbaudīt visas Heteres sūdzības, kuras, kā uzskata aizstāvji, ir bijušās modeles «fantāzijas augļi». «Polam ir sagatavoti vairāki dokumenti, kas apstiprinās pamatotās aizdomas, ka Hetere melo,» stāsta Makartnija aizstāvji.

39 gadus vecā Hetere apgalvo, ka kopš pāra šķiršanās pagājušā gada maijā viņa jūt nāves briesmas, tāpēc pieprasījusi diennakts apsardzi.

64 gadus vecais Makartnijs paziņojis, ka drošības pasākumi jāievēro tikai tad, kad Hetere ir kopā ar trīs gadus veco meitiņu Beatrisi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu