«Bez PVN» piedāvā digitālo gotiņu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: V.Straume

Noklausies grupas «Bez PVN» [s:15713], kas iekļauts gada sākumā iznākušajā debijas albumā «Pyrms vuorda...».

Pēc Latvijas mūzikas kritiķu un ekspertu domām, dziesma tiek vērtēta kā viena no veiksmīgākajām un interesantākajām dziesmām grupas albumā. «Digitaluo gūteņa» jau atrodas vairāku radiostaciju rotācijā un tuvākajā laikā būs dzirdama visās lielākajās Latvijas radiostacijās.

Dziesmā «Digitaluo gūteņa» jeb «Digitālā gotiņa» grupa pauž savu viedokli par vērtībām, ko mūsdienu cilvēce pati nostādījusi kā neapšaubāmas un nepārprotamas. «Bez PVN» aicina reizēm savā ikdienā paraudzīties uz parastām lietām no citāda skatu punkta, ieraugot tās citā veidā un pat citā krāsā vai skaņā, nekā pieņemts domāt.

«Bez PVN» — tie ir četri jaunieši no Latgales, kas dzied un spēlē valodā, kurā domā, un pārstāv tādu vēl nebijušu stilu pasaulē kā latgaļu roks. Pašlaik grupa pilnveido savu skanējumu un cītīgi gatavojas vasaras sezonai. Tiek strādāts arī pie pavisam jauna muzikālā materiāla, ko gada otrā pusē varētu piedāvāt arī klausītājiem. Tāpat sākts darbs pie jauna videoklipa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu