Hērlija sāk medusnedēļu Indijā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu kinozvaigzne Elizabete Hērlija, kas pagājušonedēļ nosvinēja kāzas dzimtajā Lielbritānijā, tagad ieradusies sava jaunā vīra Āruna Naijara dzimtenē Indijā, kur iepazīsies ar viņa vecākiem un sešu dienu ilgās medusnedēļas kulminācijā salaulāsies saskaņā ar indiešu tradīcijām.

AFP vēsta, ka 41 gadu vecās E. Hērlijas un par gadu vecākā Ā. Naijara ierašanās Indijas finanšu galvaspilsētā Mumbajā (bijušajā Bombejā) izraisījusi lielu ziņkārīgo interesi un vairākiem viņu miesassargiem ar lidostas apsardzes personāla palīdzību nācies pielikt lielas pūles, lai atvairītu pūļa un paparaci fotogrāfu spiedienu. Pāris iesēdies sudrabainā «Bentley» limuzīnā un devies uz Ā. Naijara vecāku rezidenci Mumbajas dienvidu daļā. Paredzēts, ka pēc iepazīšanās ar jaunā vīra vecākiem viņi pārcelsies uz lepno viesnīcu Taj Mahal – to pašu, kurā pagājušā gada nogalē savas vizītes laikā Indijā uzturējās Andželina Džolija un Breds Pits. Par godu viesiem no Lielbritānijas pieņemšanu iecerējusi rīkot Mumbajas sabiedrības dvēsele Parmešavara Godredža – biznesmeņa Adi Godredža sieva.

Tiek plānots, ka šīs pieņemšanas, uz kuru ieradīsies ap 250 viesu, laikā Ē. Hērlija būs pakļauta Indijā tradicionālam rituālam, kura laikā līgavas rokas, kājas un seju noziež ar mīklu. BBC vēsta, ka pēc tam viņi dosies uz Jodpuras pilsētu Indijas ziemeļos, kur kādā no greznajām pilīm notiks kāzu ceremonija.

E. Hērlija un Ā. Naijars salaulājās privātā ceremonijā pagājušo piektdien kādā pilī Anglijā. Nākamajā dienā notikusi ballīte, uz kuru rozā helikopterā ieradies Eltons Džons (viņa partneris Deivids Fērnišs gan izmantojis automašīnu). Viesu vidū bijusi arī dziedātāja Petsija Kensita, modes dizainere Donatella Versače, supermodele Ella Makfērsone un citi, ziņo BBC, piebilstot, ka baumots arī par E. Hērlijas bijušā drauga Hjū Grānta klātbūtni.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu