Fēliksam Ķiģelim jauns radiosingls

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ radiostacijas visā Latvijā savas fonotēkas papildinājušas ar vēl vienu lielisku Fēliksa Ķiģeļa dziesmu — «Laid, lai līst».

Jaunā dziesma ir pirmais radiosingls no Fēliksa pašlaik topošā albuma, kas tiks izdots gada otrā pusē. Domājams, šis būs viens no gada visvairāk gaidītajiem mūzikas albumiem, jo Fēliksa mūzikas klausītāju un atbalstītāju loks ar katru gadu arvien pieaug.

Jau tagad var iepriecināt visus, kuriem patīk Fēliksa mūzika, sakot, ka šis singls ir tikai pavisam neliela daļa no plānotajām muzikālajām aktivitātēm, kas norisināsies līdz pat albuma iznākšanai.

Turpinot sava iepriekšējā albuma «Samts» ieraksta laikā aizsāktās tradīcijas — tiekties uz pilnasinīgu skanējumu, arī «Laid, lai līst» ierakstīts «Astia Studio» Somijā sadarbībā ar pazīstamo somu skaņu inženieri un producentu Ansi Kipo (Anssi Kippo), kas ir gandarīts par jaunā singla skanējumu un ir piekritis arī turpmākam kopīgam darbam pie jaunā albuma.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu