Kivičs grib izlīgt ar Milleru?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI/G.Dieziņš

Agresīvais mūziķis Andris Kivičs esot uzrunājis bijušo žurnāla «Vakara Ziņas» redaktoru Juri Milleru, lai darītu zināmu, ka vēlas pielikt punktu konfliktam, kas ildzis vairāk nekā pusotru gadu.

Saruna ar Kiviču Milleram notikusi «Radio SWH» studijā, kur bijušais «VZ» redaktors svētdienu rītos ir ētera balss. Pēc tam kad raidījuma vadītājs pavīpsnājis, ka sliktākie popmūzikas izpildītāji «Bambusa» balvas saņēmuši pelnīti, radio studijā atskanējis zvans.

Kā zina stāstīt Millera kolēģi, zvanītājs bijis Kivičs, kurš žēlojies par neizturamu spriedzi un paudis gatavību pielikt punktu ieilgušajai jezgai. Millers norādījis, ka šis nav temats sarunai pa tālruni. Kiviča stipri piesmakusī balss viesusi aizdomas, ka mūziķi kārtējo reizi moka paģiras.

Ieilgušas dusmas un aizvainojums ne pie kā laba neved... To laikam sapratis arī «Z-Scars» solists — viņš «VZ» apstiprināja, ka svētdien patiešām zvanījis Milleram. «Esmu sapratis, ka vēlos dzīvot un darīt tā, lai visiem būtu labi. Liekas, konflikts bijis pārāk ilgs un muļķīgs,» atzina mūziķis, piebilstot, ka ir gatavs Milleram zvanīt atkārtoti, kad būs beidzis pārvākšanos.

Starp minējumiem, kālab dziedātājs tikai tagad nolēmis attiecībās kaut ko vērst par labu, ir Millera grāmata, kas tiks izdota aprīļa beigās un kur ir daudzas publiski neizskanējušas nianses — arī par epopeju ar Kiviču. Iespējams, Kivičs nolēmis garīgi attīrīties, pirms vedīs pie altāra savu jauno iecerēto. «Ir apsveicami, ka cilvēks vēlas rast risinājumu, bet ir nožēlojami, ka tas notiek gandrīz divus gadus pēc notikuma,» žurnālam norādīja Millers, no citiem komentāriem atturoties, jo incidenta sakarā joprojām rit tiesvedība.

Atgādinām, ka strīds starp Milleru un Kiviču izcēlās 2005. gada 10. jūnijā, kad mūziķis ieradās «VZ» redakcijā, lai ar dūrēm iestātos par savu toreizējo draudzeni Danu, kuras kailfoto, kas ņemti no interneta pornosaita, tika publicēti žurnālā. Precīzi pusgadu, kā to paredz likumi, Millers gaidīja, ka mūziķis viņam atvainosies par nodarītajiem miesas bojājumiem, taču velti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu