Noskaties «Bet bet» jauno videoklipu!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirms kāda laika grupas «Bet bet» dalībnieki pieredzējušajiem video producentiem Ilzei un Jānim Kalvēm piedāvāja sākt darbu pie jauna klipa.

Darbs pie jaunā video tā arī netika sākts, taču abu režisoru atvase, divpadsmitgadīgā meita Agija Kalve, ierosināja šo klipu uzticēt viņai. Vecāki, daudz nedomājot, piešķīra meitai videokameru, un tā Rīgas 45. vidusskolas telpās tika nofilmēts videoklipa pamatmateriāls, kas atspoguļo skolēnu ikdienu šajā skolā. Lai arī filmēšana tika saskaņota ar skolas direktoru Tāli Veismani, kas izrādīja sapratni, radās daži pārpratumi, kad kāda no skolotājām nejauši jauno producenti ieraudzīja filmējam meiteņu tualetē...

Agija, kas mācās šīs skolas 6.b klasē, stāsta: «Klipā ir nofilmēta skolas ikdiena, un tajā arī var redzēt, ka garlaicīgi mums nav ne mirkli.» Filmēšanas procesā iesaistīts arī skolas koris un vairākas skolotājas.

Grupas «Bet bet» dziedātājs Zigfrīds Muktupāvels uzreiz pēc klipa noskatīšanās teica: «Ideāli! Tas ir mūsu labākais video līdz šim. Pieaugušais cilvēks kaut ko tādu nemaz nevar uzfilmēt, un uzreiz jau redzams, ka filmētājs ir «savējais» šajā skolā! 10 balles no desmit!»

Palmas zaļo vienmēr. Noskaties!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu