«Tribes Of The City» piedāvā gada koncertu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 22.martā, Pasaules Tirdzniecības Centrā «Rīga» ar jaunu skaņdarbu kompilāciju uzstāsies grupa «Tribes of the City».

Tikko kā saņēmuši Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvas par 2006. gada labāko roka dziesmu un gada labāko videoklipu, grupa aicina visus koncertā tuvāk iepazīties intīmākā gaisotnē. Vēl nesen viņi (Ksenija, Sergejs, Ints, Miša, Jura un Andrejs) bija zināmi kā «The Movies», tikai neilgi pirms albuma «For The Sleepy People» izdošanas, kura producents ir Gregs Havers (UK) un izdevējs - «Platforma Records», grupa nomainīja nosaukumu, kas precīzāk raksturo grupas būtību.

Eksperimentēt un mainīties, saglabājot savu iekšējo identitāti, grupa pratusi aizvien veiksmīgi, pārsteidzot publiku ar atkal jauniem projektiem.

Pašreiz «Nokia Open-stage» ietvaros grupai tiek organizēta Baltijas koncerttūre, taču 22. marta koncerts būs īpašs ar to, ka pēc pašu mākslinieku iniciatīvas tiks atskaņotas vēl līdz šim nedzirdētas muzikālas kompozīcijas. Koncertā piedalīsies arī viņu domubiedri - pašmāju grupa «Tramplīni» un Vaiko Eplik & Eliit no Igaunijas ar speciāli šim koncertam izveidotu projektu.

Biļetes var iegādāties «Biļešu paradīzes» kasēs, cena 5 Ls.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu