Mamma <i>sērfo</i> internetā!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Baiba Aprāne/Apollo

Tas būs gadījums iz dzīves. Runa ir par manis pašas mammu, tāpēc vārdā es viņu nesaukšu un sīkumus nestāstīšu.

Kad kādās mājās parādās internets un dāma labākajos gados ir pārāk aizņemta darbā un pārāk iesūnojusi mājas solī, lai dotos iepazīties uz... Pat nezinu, uz kurieni... Laikam jau pie mums vecākām kundzēm patiesi nav, kur doties, lai sastaptu tādus pašus kā viņa — vecākus kungus.

Citiem vārdiem, viņa lūdza man padomu, kur lai internetā atrod kādu saitu ar iepazīšanās sludinājumiem vai kādām sarakstes lapām, kur apgrozās kungi ap 45–55. No teiktā jūs jau saprotat, ka ar manu tēvu viņa ir šķīrusies un jau sen vairs attiecības neuztur. Es parādīju. Viņa ar lielu interesi metās «pie darba».

Protams, tūdaļ tika aizmirsti visi pirms dažiem gadiem izteiktie sašutuma vārdi par randiņiem ar «kaut kādiem» nepazīstamiem, internetā «izraktiem» cilvēkiem. Pēc kāda laika es tiku izprašņāta par Rīgas centra kafejnīcām, krodziņiem, kur varētu satikties, pasēdēt, papļāpāt.

Bet ar to vēl viss nebija galā. Pēc īsa ievadkursa un pāris aklajiem randiņiem Rīgā daiļā kundze aizlaidās uz aklo randiņu uz citu valsti, par ko pat man bija viegls šoks. Atbrauca viņa starodama! Jutās un izskatījās par gadiņiem padsmit jaunāka! Vēlāk viņas ārzemju «mistiskais bruņinieks» tika ielūgts atbildes vizītē uz Rīgu.

Starp citu, neparasts gadījums: tas pirmais izrādījās arī tas īstais! Nu jau vairākus gadus viņi ik pa mirklim ceļo viens pie otra, kopā pavada atvaļinājumu. Mans mammuks sācis runāt tik labā angļu valodā, ka jāpabrīnās. Pirms tam vaidēja, ka visu skolā mācīto esot aizmirsusi. Jā, ko tik ar cilvēku nedara mīlestība!

Arī man pret šādu situāciju nav nekādu iebildumu. Mamma ir aizņemta ar savām problēmām un mazāk kontrolē manu dzīvi (bija viņai tāds niķis), attiecības mums ir uzlabojušās.
Pret mammas ārzemju princi man nav nekādu iebildumu, jo mani viņš netraucē. Pat otrādi, atved šādas tādas dāvaniņas un aizvilina mammuķīti no mājām, kas man arī gluži labi patīk.

Ja kāds no jūsu vecākiem ir palicis vienskaitlī un vēl nav «pie vietas», noteikti iegādājieties viņam datoru. Viss notiks! Visas problēmas atrisināsies. Vecāku un arī tavējās.

* * *

Ja tava mamma ir brīva, iedod viņai šo adresīti:

http://randins.apollo.lv/

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu