Kortniju apsūdz rehabilitācijas rēķinu nemaksāšanā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kāds Kalifornijas narkotiku rehabilitācijas centrs iesūdzējis tiesā roka dziedātāju un «Nirvana» solista Kurta Kobeina atraitni Kortniju Lovu, kura, kā apgalvo klīnika, nav samaksājusi 181 000 ASV dolāru lielu rēķinu par viņai sniegtajiem pakalpojumiem 2005. gada nogalē.

Rehabilitācijas centrs «Beau Monde» pēc prasības iesniegšanas paziņoja, ka bija vairākkārt centies no mūziķes panākt labprātīgu rēķinu samaksāšanu, tomēr līdz šim tas vēl nav izdevies. Saskaņā ar Orindža apgabala tiesā iesniegto prasību dziedātāja esot samaksājusi tikai pirmo iestāšanās naudu — 10 000 ASV dolāru.

K. Lovas advokāts Hovards Veitsmans laikrakstam «Los Angeles Times» paziņoja, ka pastāv domstarpības par to, cik daudz naudas rokmūziķe esot parādā, un šis jautājums tiekot izskatīts.

Kā informē pasaules dzeltenā prese, 42 gadus vecā Kortnija rehabilitācijas centrā nonākusi ar tiesas spriedumu. Kurta Kobeina atraitnei tiesa piesprieda 180 dienu piespiedu ārstēšanos no narkotiku atkarības, jo viņa vairākkārt bija piesaistījusi tiesībsargu uzmanību ar savu rīcību. BBC vēsta, ka Kortnija esot uzbrukusi kādai savai draudzenei un viņas puisim. Tāpat viņa mājās glabājusi nelegālus pretsāpju līdzekļus.

Kortnijas ārstēšanās, pēc tiesneša teiktā, noritējusi ļoti veiksmīgi. Par to tiesnesis samazinājis dziedātājas ārstēšanai paredzēto laiku.

Atsaucoties uz klientu konfidencialitāti, «Beau Monde» atteicās sniegt ar Kortnijas Lovas ārstēšanu saistītus komentārus. «Mūsu programma ir kļuvusi par augsti respektējamu, jo tā spēj nodrošināt pilnīgu privātumu un anonimitāti mūsu augsta profila klientiem,» žurnālistiem paziņoja centra dibinātāja Heidi Kunzli.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu