Šlesers gatavs risināt konfliktu ar prezidenti

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Mēs darīsim visu iespējamo, lai pēc iespējas ātrāk atrisinātu konfliktu ar Valsts prezidenti Vairu Vīķi-Freibergu,» pirmdien žurnālistiem sacīja satiksmes ministrs Ainārs Šlesers (LPP/LC).

Viņa vadītā Latvijas Pirmās partijas un «Latvijas ceļa» apvienība atbalsta ieceri nekavējoties sākt sarunas, lai rastu kompromisu jautājumā par valsts drošības likumiem.

Komentējot prezidentes bažas par atsevišķu oligarhu saistību ar drošības likuma grozījumiem, Šlesers uzsvēra, ka prezidentei vajadzējis skaidri pateikt, kurus cilvēkus viņa domājusi. Šlesers norādīja, ka viņš jau vairākkārt ievēlēts Saeimā un pēdējās vēlēšanās bijis trešais politiķis, kurš guvis vislielāko vēlētāju atbalstu. Viņš saņēmis mandātu, tāpēc viņam esot visas tiesības piedalīties politisko procesu veidošanā valstī.

Pirmdien politiķi plāno sākt konsultācijas par valsts drošības likumu grozījumiem, kuru publicēšanu pagājušās nedēļas nogalē apturēja Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga un par kuru negatīvo ietekmi uz informācijas slepenību bažas izteikuši Latvijas partneri NATO.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu