Mārtiņš Rubenis būs sporta skolotājs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI/N.Mežiņš

Lai popularizētu veselīgu un aktīvu dzīvesveidu skolēnu vidū, no šodienas vairāki slaveni cilvēki vadīs sporta stundas dažādās Latvijas skolās. Pirmais sporta skolotāja pienākumus veiks «Radio SWH» programmu vadītājs Kaspars Upacieris jeb Ufo.

Sporta stundu svinīgā atklāšana ar pirmo paraugstundu notiks Rīgas Hanzas vidusskolā 14. martā pulksten 13. Līdz marta beigām sporta nodarbības dažādās Latvijas skolās vadīs arī kamaniņu braucējs Mārtiņš Rubenis, autosportists Jānis Vinters, snovbordists Dins Danne, basketbolisti Uvis Helmanis un Zane Rozīte, soļotāja Jolanta Dukure, volejbolisti Toms Šmēdiņš un Viktors Koržeņevičs.

Akcija ir turpinājums tradīcijai, ko pērn aizsāka jauniešu organizācija «Avantis» kopā ar Izglītības un zinātnes ministrijas Sporta pārvaldi un «ZOOM!», aicinot skolēnus iesaistīties sportošanā. Pirms gada sporta skolotāju lomās iejutās un uz skolām dažādos Latvijas reģionos devās vieglatlēti Ineta Radeviča, Staņislavs Olijars, Mārtiņš Alksnis, basketbolisti Ainārs Bagatskis, Ieva Tāre, Edgars Šneps un hokejists Normunds Sējējs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu