Tuvojas VI Rīgas starptautiskais bērnu filmu festivāls «Berimora kino»!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tuvojas VI Rīgas starptautiskais bērnu filmu festivāls «Berimora kino», kas šogad iepriecinās savus skatītājus kinoteātrī «Rīga» no 17. līdz 25. martam.

Tā laikā Rīgas Mākslas skolā tiks organizēta iepriekšējos gados lielu atsaucību guvusī bērnu animācijas darbnīca, rūpīgi izvēlētās Eiropas valstīs beidzamo divu gadu laikā tapušās filmas vērtēs bērnu žūrija, piešķirot galveno balvu — Berimora Lielo Spilvenu, savukārt seansu apmeklētājiem būs iespēja piedalīties vērtīgu grāmatu izlozē, kā arī balsojot noteikt, kura no filmām saņems Berimora Mazo Spilvenu.

Ne vien lielisks kino, bet arī skatuviskas ēverģēlības un tikšanās ar ārvalstu režisoriem sagaida tos, kas izvēlēsies apmeklēt festivāla Atklāšanas un Noslēguma seansus.
Biļetes cena — tikai Ls 1,50!

Berimors un viņa draugi sagatavojuši īpašu piedāvājumu skolu 1.–7. klašu audzēkņiem un skolotājiem — līdz 16. marta vakaram Berimora štābā piesakot vai iegādājoties biļetes uz seansiem darbdienā no 19. līdz 23. martam vismaz 15 skolēniem, papildus dāvinām piecas brīvbiļetes!

www.arsenals.lv.

Tiekamies kinozālē!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu