Rīsu Viterspūnu neinteresē pazuduši bērni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:beautyriot.com

Aktrise Rīsa Viterspūna negaidīti atteikusies filmēties filmā «Bunny Lake Is Missing».

Kā ziņo «Variety», šāds lēmums, maigi sakot, šokējis producentu kompāniju «Spyglass» un filmas režisoru Džo Karnahanu, jo līdz filmēšanas sākumam atlikuši tikai pieci mēneši.

«Bunny Lake Is Missing» ir Oto Premindžera tāda paša nosaukuma trillera (1965) Holivudas jaunā ekranizācija. Filmas sižets vēsta par Annu Leiku, kas policijai paziņo, ka pazudusi viņas mazā meitiņa. Policijai neizdodas atrast ne pazudušā bērna pēdas, ne pierādījumus, ka šāds bērns vispār kaut kad eksistējis.

«Spyglass» pārstāvji uzskata, ka tik īsā laikā diez vai izdosies atrast pienācīgu Rīsas Viterspūnas aizvietotāju un filmēšana tiks pārcelta uz vēlāku laiku. Pati Viterspūna sava lēmuma iemeslus vēl nav paskaidrojusi.

Filma «Bunny Lake Is Missing» ierindosies vienā «plauktā» ar tādām filmām par pazudušiem bērniem kā «Flightplan» (2005), kur savu meitu meklēja Džodija Fostere, un «The Changeling», kurā bērnu nozog Andželinai Džolijai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu