Drū Berimorai jauns draugs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Holivudas aktrise Drū Berimora acīmredzot ļoti labi tiek galā ar bēdām pēc šķiršanās no sava drauga Fabricio Moreti, jo aktrise manīta skūpstāmies ar kinorežisoru Spaiku Džonzu.

Filmas «Music and Lyrics» («Mūzika un vārdi») zvaigzne, kas pirms trim mēnešiem pašķīrās no drūmā rokgrupas «The Strokes» bundzinieka, kopā ar Džonzu ieturējusi vakariņas švītīgajā restorānā «Ivy at the Shore» Santamonikā.

Kāds aculiecinieks restorānā pamanījis, ka Drū skūpstās ar savu galdabiedru, un pastāstīja interneta portālam «X17online», ka jaunais pāris maltītes laikā «nav spējuši viens no otra atrauties».

Taču 32 gadus vecajai aktrisei varētu būt arī cits iemesls satikties un skūpstīties ar 37 gadus veco Džonzu, jo viņš ir bijušais režisores Sofijas Kopolas vīrs, kurai ir sens naids ar Drū labāko draudzeni aktrisi Kameronu Diazu. Labi informēti cilvēki apgalvo, ka nekas nespētu nokaitināt Kopolu vairāk kā ziņa par bijušā vīra jauno draudzeni, kas savukārt ļoti iepriecinātu Diazu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu