Goran Goras debijas albums klajā nāks pirmdien

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirmdien, 26. martā, neatkarīgā ierakstu kompānija «Rudolph Records» klajā laidīs dziesminieka Goran Goras debijas albumu «Jetlag», portālu «Apollo» informēja mūziķa menedžments.

«Ar šo albumu noslēdzies liels posms gan manā dzīvē, gan Goran Goras projektā,» «Jetlag» iznākšanas priekšvakarā saka šā ieraksta autors, kas pagājušajā svētdienā pirmo reizi uzstājās kopā ar pavadošo grupu «Estonian Music Awards» noslēguma koncertā, kā arī pasniedza balvu Igaunijas labākajam džeza mūziķim Tomasam Rullam. «Ir pabeigts milzīgs darba cēliens, un jau pavisam drīz emocijas, kas tajā iemūžinātas, sāks savu ceļu pie klausītāja. Esmu pārliecināts, ka tas beidzot man ļaus līdz galam atbrīvoties no «Jetlag» un no tā izrietošajām sekām.»

Albumā būs dzirdamas desmit mūziķa oriģinālkompozīcijas, kuras saista ceļošanas un tās izraisīto pārdomu tematika. Albuma ierakstā piedalījušies un dzirdami vairāki Latvijas «jaunās mūziķu paaudzes» pārstāvji, ieskaitot Gustavo, Māru Upmani, Arni Račinski, Edgaru Rubeni un Kasparu Tobi. Starp albuma desmit kompozīcijām dzirdami gan abi ieraksta singli «Kids And Figures» un «The Girl In The Backseat», gan arī jaunā versijā ierakstīts viens no pirmajiem mūziķa radio singliem «Two Hands». «2 hands/4 songs ep» dzirdamās dziesmas «Fools In Love» un «Slow Down» albumā nav iekļautas.

No 26. marta «Jetlag» būs nopērkams visās Latvijas mūzikas tirdzniecības vietās un legālās mp3 lejuplādes portālā «DoReMi.lv», paredzēts, ka aprīlī albums būs pieejams Lielbritānijā, gada otrajā pusē — ASV.

26. martā, par godu albuma nākšanai klajā, Goran Gora sniegs divus bezmaksas akustiskus minikoncertus: plkst. 16.00 Vecrīgā, Vaļņu ielā 26, veikalā «Upe», bet plkst. 18.00 K. Barona ielā 31a, galerijā «Istaba». Abos veikalos albuma iznākšanas dienā pirmie 50 «Jetlag» pircēji kā dāvanu saņems arī mūziķa debijas 7'' minialbumu «2 hands/4 songs». Plašāki albuma prezentācijas koncerti nav plānoti, taču šā gada vasarā Goran Gora uzstāsies vairākos Latvijas un starptautiskos mūzikas festivālos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu