Jo vairāk vīrietim sieviešu, jo labāk?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA

Kas notiek ar vīrieti pēc 40, stāsta andrologs, seksologs Jānis Orbidāns.

Vīrietim ejakulācija vajadzīga tikpat regulāri kā jebkura cita fizioloģiska nepieciešamība. Visi sekrēcijas dziedzeri producē šķīdumus, ko nepieciešams izvadīt. Jaunībā tas mēdz notikt naktī pollūciju veidā, bet pēc 40 pollūciju vairs nav. Ar masturbāciju var nodarboties, ja nav sievietes, bet būtībā masturbēt vien ir nožēlojami. Vīrietim jāmeklē un jāatrod sev sieviete.

Ja vīrietim ir regulārs sekss, tas uzlabo viņa veselību. Pusmūža gados seksā sāk darboties princips — jo vairāk lietosi, jo vairāk būs! Lai uzturētu normālu dzimumdzīvi, jābūt trim ejakulācijām nedēļā. Tāpat kā sportistam — ja trenējas vienu reizi nedēļā, fiziskā forma pasliktinās un treneris ir neapmierināts. Ja vīrietis grib savu sievieti trīsreiz nedēļā, visbiežāk arī viņai tas iepatīkas, un abi jūtas labi.

Sieva parasti piemērojas vīra iekārei. Ja dzimumattiecības ir pārāk retas, sieviete jūtas neapmierināta par ikvienu sīkumu. Viņu kaitina nevietā nomestas zeķes, drupačas uz galda vai otrādi nolikts maizes kukulis, bet būtībā problēma ir tā, ka vīrietis nepilda savu funkciju un viņa ir seksuāli izsalkusi. Šo faktu nevar atstāt bez ievērības, un tie ir signāli, ka vīrietim jādodas pie ārsta. Dažreiz strīdu iespaidā vīrietis meklē izeju un atrod sev citu sievieti, taču pēc seksologa ieteiktās ārstēšanās uzlabojas attiecības ar paša sievu, un rezultātā ģimene ir laimīga. Ja seksā viss ir kārtībā, sievai vīrs kļūst labs, un nekas vairs nekaitina!

Ieteikumi sievietēm:

– Neatsakiet seksā vīriešiem!!! Tas rada neatgriezeniskas problēmas un bumeranga efektu. Ja jaunībā sieviete par seksu prasa dāvaniņas vīrietim, pēc 40 gadiem var gadīties, ka pašai būs tās jādod, lai tikai vīrs viņu sagribētu! Bet žigolo maksā ap 100 latu par reizi...

– Piesaistiet vīriešus ar skaistu erotisku veļu, apgūstiet erotisko masāžu! Biežāk esiet kopā sabiedrībā un arī mājās sekojiet savam izskatam. Nestaigājiet pa māju nekopta un vienmēr atcerieties — pašas vīrs citām ir vīrietis, turklāt iekārojams...

– Ja ejakulācija notiek par ātru, vajadzīga ilgstošāka priekšspēle, tad tie daži grūdieni ļaus sasniegt orgasmu arī sievietei. Dažreiz veiksmīga priekšspēle sievietēm patīk vairāk nekā pats akts, tāpēc silti iesaku nebūt kūtrām un pašām kairināt savu vīrieti.

– Ja vīrietim ir problēmas ar erekciju, labākais glābšanas riņķis ir orālais sekss. Sevišķi tiem vīriešiem, kuri bīstas, vai maz kas sanāks. Labvēlīgi iedarbojas arī ūdens procedūras. Veiksmīgi vīrieti var sakairināt, kopīgi ejot dušā un apmazgājot viņa draudziņu. Lieliski palīdz nomierinoša mūzika un atbilstoša gaisma.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu