Spīlbergu un Nolanu gaida citas dimensijas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:no arhīva

Studija «Paramount Pictures» nosaukusi scenāristu, kas kopā ar Stīvenu Spīlbergu sāks darbu pie filmas «Interstellar». Tas būs Džonatans Nolans, kas rakstījis scenāriju filmai «Ilūzija» («The Prestige», 2006).

Filmas «Interstellar» ideja pieder pašam Spīlbergam. Savulaik režisoru iedvesmoja fiziķa Kipa Torna idejas, kas skaidroja Visuma uzbūvi. Spīlbergu ieinteresējusi laika tuneļu iespējamība kosmosā, pa kuriem iespējams nokļūt citās dimensijās. Aizrāvies ar zinātni, Spīlbergs filmu «Interstellar» iecerējis kā jaunu kosmisko odiseju.

Nolanam šis būs pirmais kopīgais projekts ar Spīlbergu. Tieši Džonatans, kas ir režisora Kristofera Nolana brālis, savulaik parādīja brālim stāstu, pēc kura vēlāk tika uzņemta filma «Memento» (2000), ar kuru abi brāļi kļuva slaveni. Tagad Džonatans skaitās viens no labākajiem Holivudas scenāristiem.

Kā ziņo «Variety», darbs pie jaunās filmas tik ātri netiks sākts. Šovasar Spīlbergs sāk darbu pie ceturtās filmas par Indianu Džonsu, pēc kura plānā ierakstīta filma par Ābramu Linkolnu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu