Dažas pamācības skūpstu mākslā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA

Šoreiz — par dažiem sīkumiem, kurus nu nekādi nevajadzētu ieviest jūsu buču arsenālā.

«Slikta elpa nogalina jebkuru skūpstu. It īpaši, ja smaka nāk no netīrītiem zobiem.... vēcē! Ne tikai iekāri, pat iesākušos mīlestību tas spēj nogalināt vienā paņēmienā,» Margita skurinās.

«Jā, interesanti man sanācis ar cigaretēm. Kad vēl biju pavisam jauna, mans puisis bija smēķētājs, un pirmos skūpstus es saņēmu tieši no viņa. Laikam iesēdās kaut kur sajūtās, un tagad man pat ir nepieciešams, lai vīrietis, ar kuru skūpstos, būtu smēķējis, citādi nespēju izjust augstāko baudu, bet īstenībā jau es nedomāju, ka tas ir īpaši normāli,» Ivetai ir savs viedoklis par pavedinošu elpu.

«Man reiz bija puisis, kuram traki tecēja siekalas. Katru reizi pēc bučošanās man bija slapjas krūtis, dažreiz līdz pat nabai. Šausmīgi ātri noriebās — vienmēr somā nesāju līdzi lieku jaciņu. Kas — viņš nevarēja iedomāties, ka siekalas var arī norīt? Pēc tam tikai uzzināju, ka problēmas ar siekalu dziedzeriem var risināt arī medicīniski, bet bija jau par vēlu.»

Nu ja, skūpstīties ir jāmāk, un diemžēl ir tikai retais, kurš to labi pieprot. Par laimi, es savā vīrā no sākuma pamatīgi iemīlējos un tikai pēc tam sāku bučoties, ļo citādi nekad nebūtu ar viņu sapinusies. Bet pēc tam jau savādāk — man pietika drosmes un pacietības viņam to iemācīt.

Bet sākumā bija tīrās šausmas — skūpstoties viņš tik plaši atvēra muti, ka man radās sajūta — vecenīt, tu taču skūpsties pati ar sevi! Burtiski kliegt gribējās — ei, mīļais, kur tu esi pazudis?»

«Sausas lūpas. Tas nav patīkami. Iesaku puišiem, kuriem tādas ir, pirms bučošanās tās aplaizīt un mazliet pakošļāt. Taču vēl trakāk ir ar tiem no skata seksīgajiem, kuri ataudzējuši trīs dienas garu bārdu — vai nu ir vai nav, bet tās trīsdiennieces ir vienkārši briesmīgas.

Nē, es jau neko nesaku pašā bučošanās laikā — ja esi satrakojies, sāpes nejūt, bet nākamajā dienā... vai jūs domājat, ka sieviete ar sarkanu, pietūkušu seju un baltām pūtītēm uz zoda jūtas seksīga un iekārojama? Un ja vēl tāds «modīgais» izdomā tevi sevišķi aplaimot, skūpstot svaigi izskūtu vāverīti... apžēlojaties, mīļie! Lūdzu! No skūšanās jūs nekļūsiet mazāk pievilcīgi!"

Un noslēgumā par kādu īpatnējāku skūpsta formu, kuru, iespējams, ir nācies jau izbaudīt pavisam nejauši — elektrisko skūpstu. Abi partneri atsevišķi kārtīgi izvārtās vai saberzējas pret paklāju, un tad lēnām tuvina viens otram lūpas. Kolīdz tās saskaras, notiek elektriskā izlāde — gaismā dzirdēsiet tikai sprakšķi, bet tumsā pamanīsiet arī dzirksteli.

Galvenais ir noturēties pretim dabiskajam impulsam un neatrauties vienam no otra, jo tādā gadījumā erotiskais moments izkūpēs kā nebijis. Pāri, kas to ir darījuši, atzīst, ka šāda veida skūpsts ir ļoti uzbudinošs, un daži pat ir mēģinājuši iet tālāk, izmantojot elektriskās baterijas spēcīgāka lādiņa radīšanai. Nu ko, varbūt kādiem kaislīgiem spēlmaņiem šī būs viena no metodēm, kā dažādot seksuālo dzīvi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu