Kā smaržo pastāvīgā partnere

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Knāķis

Ja tu esi jauns, sparīgs un seksuāli aktīvs un tev kā jaunam vaislas bullēnam gribas aplēkt pēc iespējas vairāk gotiņu, tad, pirms gatavojies jaunam lēcienam, varbūt apstājies un ieklausies arī savās sajūtās un izjūtās. Aposti tev iepatikušos meiteni. Tā neuzkrītoši.

Kā viņai smaržo kakla bedrītēs. Kā — pakausī. Kā — plaukstās. Kā smaržo viņas krūtis. Kāds aromāts vēdī no pavēderes. Katra šī vietiņa smaržo citādi pat, ja lietots parfīms. Izanalizē šos aromātus un saproti — der tev vai neder šī meitene. Vai tevi uzbudina viņas smarža. Turklāt ostot tu padarīsi smalkāku savu juteklību, iemācīsies kāpināt savu uzbudinājumu vēl nebijušos augstumos.

Te nu es nonāku pie jautājuma par seksa kvalitatīvajām priekšrocībām ar pastāvīgu partneri. Tad, kad esi kopā ar partneri, ar kuru tev stabilizējušās attiecības, proti, tu atpazīsti viņa un savas reakcijas, var ķerties klāt pamatīgākai savstarpējai ķermeņu izpētei un pamatīgai apostīšanai.

Es vienmēr iesaku padarīt šo izpēti par rotaļu. Turklāt izpētes darbs jāveic obligāti un pamatīgi. Un abiem. Lai nav tāda situācija gultā, kad tiek jautāts, ko es tev patīkamu varu izdarīt, atbilde skan — meklē pats vai pati...

Izpētes rezultāti obligāti jādara zināmi partnerim. Partnerim noteikti jāzina, kuras ir ķermeņa jūtīgākās vietiņas. Katram cilvēkam tās ir citur. Bieži vien ne tikai sievietes nepazīst savu ķermeni, bet arī vīrieši pat nenojauš, ka viņu «vīriešu rīks» sastāv no daudzām detaļām, kas dažādi reaģē uz pieskārieniem, berzi, sūkāšanu vai vienkārši bučošanu. Šie nezinīši iedomājas, ka vienīgais baudas gūšanas veids ir sparīga grūstīšanās, atdarinot šujmašīnas kustības.

Reiz kāds puisis pie manis meklēja padomu, kāpēc viņa meitenei nepatīk, kā viņš skūpsta viņas krūtis. Izrādījās, ka jaunais cilvēks tās krūtis bučo. Un tikai. Kā meitene bija likusi. Izrādās, ka meitene ar vārdu «bučot» bija domājusi krūšu galu orālu stimulāciju. Var jau teikt, ka puisis ir... nu, naivs. Es gan drīzāk gribētu teikt, ka meitene ir... pārāk «tikumīgi» audzināta. Tā vietā, lai skaidri un gaiši pateiktu — pasūkā man krūšu galus, viņa izsaka aizplīvurotu vēlmi un pēc tam kurn, ka nav pareizi saprasta.

Ko es ar to visu gribu teikt? To, ka pastāvīgi partneri var, drīkst un tas ir viņu pienākums runāt par savām seksuālām vēlmēm. Ar pazīstamu un tuvu cilvēku taču ir daudz vieglāk par to runāt. Gadījuma sakaros satraukums — būs vai nebūs, dos vai nedos — neatstāj ne laiku, ne vietu painteresēties, papētīt, parādīt.

Un kā tu svešam tā uzreiz klāstīsi? Ka neaizmūk no gultas! Paliec nu gribot! Kaut gan sava burvība esot arī gadījuma sakaros. Adrenalīns un viss pārējais, kas tam nāk līdzi. Daži pat apgalvo, ka gadījuma sakaros varot pamēģināt to, ko nav dūšas izmēģināt ar pastāvīgo partneri. Bet tā jau ir cita saruna...

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu