Satikšanās vieta. Kas var būt svarīgāks par to...

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inga Kundziņa

Arī šeit iespējamas vairākas variācijas par tēmu. Vieni tiekas Bastejkalna virsotnē, citi pie lielveikaliem, bet vēl kādi — vilciena stacijā.

Daļa cilvēku priekšroku varētu dot satikšanās vietai, kur ir daudz cilvēku. Piemēram, pie universālveikala «Centrs» vai pie mūžsenā randiņu liecinieka «Laimas» pulksteņa. Tas dod nelielu situācijas izvērtēšanas iespēju. Cilvēks atnāk, ieņem labāko novērotāja posteni un nopēta citus atnākušos.

Pēc tam var izdarīt secinājumus par to, vai īstā un gaidītā persona ir atnākusi, vai nav. Ja ir, pastāv iespēja vēl nedaudz pārdomāt tālāko rīcību — spert soli uz priekšu mērķa virzienā vai tomēr izvēlēties atkāpšanās ceļu.

Kāds teiks: «Ko tur daudz mīņāties?! Jāiet klāt, un viss!» Šā rīcības plāna piekritēji izvēlēsies vietas, kur nav pārlieku daudz cilvēku un nav jānodarbojas ar spēlīti «uzmini nu, kura/-š ir īstā/-ais.» Tādā gadījumā var izvēlēties vietas, kas abiem ir zināmas un atrodas pa ceļam no darba, mājām vai citas konkrētā mirkļa atrašanās vietas. Tikties var, piemēram, pie kinoteātra, pie kādas kafejnīcas, uz parka n-tā soliņa, trolejbusa pieturā vai kādā citā vietā.

Nedaudz savdabīga tikšanās vieta var būt arī, piemēram, Zooloģiskajā dārzā pie krokodilu mājas vai, piemēram, Pēterbaznīcas torņa augstākajā stāvā. Viss atkarīgs no mūsu izdomas un oriģinalitātes. Šādās vietās, protams, var būt arī citi cilvēki, bet tikai brīnumainas sakritības dēļ vēl kāds varētu būt sarunājis randiņu turpat. 

Jāatceras, ka, sarunājot randiņu, piemēram, pie kinoteātra, pastāv samērā neliela iespēja pēdējā mirklī mainīt savu viedokli un nozust krūmos. Parasti šādās situācijās taisnā ceļā jādodas konkrētajai personai klāt, un pēc tam jau redz, kas notiek.

Trešā iespēja, ko lielākoties piedāvā vīrieši, ir «piebraukt klāt». Tikai nepārprotiet! Tas ir domāts vārdu tiešā nozīmē. Proti, sieviete, meitene — sauciet, kā gribat, — var pateikt, kur viņa atrodas, un vīrietis ar automašīnu piebrauc klāt un viņu sagaida.

Pēc tam atkarībā no tā, vai rodas abpusējas simpātijas, var pietikt ar pāris minūšu sarunu turpat mašīnā, pēc tam arī viss beidzas. Vai varbūt pirmā tikšanās turpinās ar braucienu uz kādu kafejnīcu, restorānu vai kādu citu vietiņu…

Tātad variantu ir daudz. It īpaši pavasarī un vasarā. Lai jums veicas!

vins.vina@apollo.lv

* * *

http://randins.apollo.lv/

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu