Valērija: «Šķiršanās iemesls ir cita sieviete»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»/R.Oliņš

Pagājušajā nedēļā dzelteno presi pāršalca vēsts, ka izjukušas trīs gadus ilgušās ekstravagantās miljonāra Alda Ozola un nekustamo īpašumu speciālistes Valērijas Pugačovas attiecības.

Žurnālam «Privātā Dzīve» Ozols atklāj, ka Valērijas striptīzdejotājas pagātne neesot bijis galvenais šķiršanās iemesls. «Tas ir tikai viens no iemesliem. Lai dzīvotu kopā, pirmkārt, jābūt elementārai cieņai vienam pret otru, jābūt vienai komandai un jādomā, ko runā.»

Uzņēmējs stāsta, ka pēdējā gada laikā abi nemitīgi strīdējušies. Viņš nācis pie atziņas: ja nav mīlestības, ar dāvanām sievieti nenopirksi. «Jā, sākumā bija mīlestība. Kad mums bija pirmais vilnis, es pat atstāju novārtā biznesu. Pēdējā laikā mēs ar Valēriju viens otram sākām krist uz nerviem, un es sapratu, ka nevaru atļauties tādu greznību kā kašķus, tie ļoti traucē,» «Privātajai Dzīvei» stāsta Aldis.

Valērija savos izteikumos nav tik skaļa. «Neko sliktu par Aldi neteikšu, jo negribu tik zemu nolaisties,» viņa stāsta «Privātajai Dzīvei». Pašlaik Valērija ir sākusi darba meklējumus un iesniegusi savu CV kādā nekustamo īpašumu kompānijā.

Bijusī dejotāja uzskata, ka šķiršanās galvenais iemesls esot cita sieviete. Žurnālam «Privātā Dzīve» viņa pastāstīja, ka daži paziņas un radinieki vairākkārt manījuši Aldi iepērkamies ar kādu gara auguma simpātisku blondīni. «Laikam, kad parādījās šī sieviete, viņam viss manī sāka kaitināt, un varbūt tāpēc viņš pēdējā laikā nereti zaudēja savaldīšanos.»

Pats Ozols gan šīs runas noliedz, apgalvojot, ka attiecības ar blondīnēm nemaz nav iespējamas. «Manai sievietei jāizskatās nedaudz pēc mulates!»

Tā kā pāris, kas izšķīrās divas dienas pirms Valentīna dienas, nesazinās, ar žurnāla starpniecību Valērija bijušajam draugam lūdz, lai viņš uzvedas vīrieša cienīgi: «Lai pārstāj par mani runāt ne tikai presē, bet vispār. Es biju, un manis vairs nav. Tā būtu jārīkojas normālam vīrietim, bet pašlaik Aldis rīkojas neadekvāti.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu