Valbergu un Deimonu ringā izvedīs Darens Aranofskis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Publicitātes foto

Kompānija «Paramount» nosaukusi režisora vārdu, kurš uzņems drāmu par bokseriem «The Fighter». Tas būs Darens Aranofskis.

Šī režisoram būs pēc kārtas otrā filma, kas uzņemta studijā «Paramount». Pirmā kompānijas un režisora sadarbība — kinofilma «The Fountain» (2006) — izrādījās neveiksme.

Par filmas «The Fighter» veidošanu bija zināms jau sen, bet režisora vārds tika atklāts tikai šonedēļ. Jau iepriekš tika ziņots, ka jaunajā projektā piedalīsies Marks Valbergs un Mets Deimons.

Kā ziņo «Variety», galējo lēmumu par piedalīšanos projektā aktieri pieņems tikai pēc tam, kad būs izlasījuši gatavu scenāriju, ko pašlaik raksta Pols Atanazio. Ja Valbergs un Deimons piekritīs, filmēšana tiks sākta jau šovasar.

«The Fighter» ir kārtējais stāsts par bokseri. Šoreiz filmas galvenais varonis ir Mikijs Jards, ar iesauku Īrs, kas ieguva pasaules čempiona titulu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu