«H2O» dzied par brīvību un gatavo debijas albumu (+ audio)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupa «H2O», nupat atzīmējusi pastāvēšanas ceturto gadadienu, savus klausītājus iepriecina ar jaunu dziesmu «Brīvības iela», kas šonedēļ sāk skanēt Latvijas radiostacijās. [s:15926]

Dziesmas autori ir lieliskais tandēms — basģitārists Staņislavs Judins un solists Jānis Strapcāns, kuriem sadarbojoties radusies arī  viena no pēdējā laika latviešu dziesmu līderēm «Uzmini nu». Staņislavs atklāj, ka jaunās dziesmas mūzika tapusi jau pirms krietna laika, savukārt dziesmas tekstu Jānis radījis, atgriežoties no mācībām ASV. «Kad, klejojot pa Rīgas ielām, sajusta visīstākā brīvības izjūta. Būtībā dziesma ir par garīgo brīvību, kas katram būtu jāiegūst, lai spētu izdzīvot vienmēr un jebkur.»

Kā zināms, grupas iepriekšējais radiosingls «Uzmini nu» «Radio SWH» gada TOP 40 ierindojās 1. vietā, bet «Mūzikas ierakstu gada balvas» ceremonijā tika atzīta par pagājušā gada labāko popdziesmu.

Pavasari «H2O» pavada, aktīvi koncertējot un strādājot pie debijas albuma, kas klajā nāks jau 3. maijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu