TV3 palīdzēs tikt pie «ragiem»?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Šova «Dejo ar zvaigzni» uzvarētāju pāris nakti pavadīšot kopā viesnīcas luksusa numuriņā, sola TV3 preses dienests. Interesanti, ko par iespēju tikt pie «ragiem» teiks dejojošo uzvarētāju otrās pusītes?

Pārbaudījums uzticībai

Triumfa nakts scenārijs 8. aprīlī ir jau saplānots, un tajā vieta atvēlēta iespējai uzvarētāju pārim nozust divvientulībā viesnīcas «Eufrosine» 250 latu vērtajā luksusa numuriņā. Plānots, ka viesnīcā visas nakts garumā līksmosies, pelnītu atpūtu baudīs un nakšņos visi šova dalībnieki un veidotāji. Taču tikai vienam pārim būs atvēlēta atpūta dārgākajā viesnīcas spārnā. Tāpat zināms, ka visiem pretendentiem ir savas otrās pusītes ar un bez laulības riņķiem uz rokas.

Jau labu laiku mēļo, ka daži deju partneri viens otram ieskatījušies acīs ciešāk, nekā to prasa priekšnesuma etiķete. Piemēram, Lauris Reiniks atklāti demonstrē skūpstu uz partneres Aleksandras Kurusovas kailā pleca, presei nenoliedzot, ka pēc šova viņi varētu kļūt par ko vairāk nekā tikai draugi. Bet apbrīnojami enerģiskā Iveta Feldmane Valdim Škutānam arī aizkulisēs acīs lūkojas ar dzirksti, kas tomēr līdz blakus stāvošajam dzīvesbiedram nenonāk. Ar atturību nevar lepoties arī Marija Naumova, kas izmanto ik brīdi, lai sparīgi ķertos ap kaklu Agnim Rūjam.

Gulta mīl zvaigznes

Vai apartamenti diviem vien būs pēdējais pārbaudījums «Zelta pāra» uzticībai? Lai arī dejotāju dzīvesdraugi «Vakara Ziņām» atzīst, ka emocionāli ir sagatavoti pārbaudījumam, viņu teiktajā īpašs prieks nav saklausāms. Lauris Reiniks, vaicāts, vai izmantos šādu iespēju, bilst, ka vispirms nepieciešams uzvarēt.

«Viss notiks kā darba ballītē — padejošu ar kolēģi, bet mājās iešu ar vīru,» smejot prognozē Iveta Feldmane. «Mēs uz viesnīcu dosimies visa komanda kopā ar ģimenēm, un domāju, ka to nakti nevienam gulēšana nebūs prātā.» Savukārt Ivetas vīrs Kaspars atzīst, ka iespēja atpūsties luksusa numuriņā uzvarētājiem ir tikai loģiska. Tomēr noprotams, ka gluži mierā ar sievas izvēli vienai doties uz numuriņu viņš nebūtu. Gultā varētu atpūsties četratā — dejotāji kopā ar otrajām pusītēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu