Vai jūs labi pazīstat savu otru pusīti? Tests

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA

Vienā un tajā pašā situācijā vīrietis un sieviete reaģē un rīkojas atšķirīgi. Vai esat to pamanījuši? Ja ne, uzmanīgi izlasiet testu un noskaidrojiet, cik labi jūs pazīstat viens otru!

1. Divi cilvēki attaisījuši konfekšu kārbu. Viens uzreiz paņem mutē visu konfekti, otrs to nokož, lai noskaidrotu pildījumu. Kurš ir šis otrais — vīrietis vai sieviete?

2. Draugu kompānijā izraisījusies diskusija par to, ka lielākā daļa cilvēku atteiktos no lidojuma uz Mēnesi. Viens no klātesošajiem tam piekrīt. Otrs iebilst: «Neticu. Es, piemēram, gribu lidot!» Kurš teica šos vārdus?

3. Vīrs un sieva vakarā skatās televizoru, blakusistabā guļ saslimis bērns. Viens no dzīvesbiedriem saka: «Neuztraucies, viņš drīz izveseļosies!» Kurš pamanīja otrās pusītes satraukumu un raizes?

4. Dzīvesbiedri pusdieno restorānā. Viens no viņiem izvēlas nepazīstamus eksotiskus ēdienus, otrs — labi zināmus. Kurš ir zinātkārais gardēdis — vīrs vai sieva?

5. Veikala plauktu kreisajā pusē izvietotas jaunas preces, plauktu labajā pusē — jau zināma produkcija. Kurš izrādīs lielāku interesi par jaunajiem izstrādājumiem?

6. Automašīnas degvielas tvertne ir gandrīz tukša. Viens no dzīvesbiedriem ierosina iebraukt tuvākajā degvielas uzpildes stacijā, otrs — braukt līdz nākamajai, kurā ir laipnāks apkalpojošais personāls. Kurš to ierosināja?

7. Dzīvesbiedri meklē paziņu māju. Viens ierosina pajautāt garāmgājējiem, toties otrs apgalvo: «Atradīsim paši.» Kurš negrib vērsties pēc palīdzības?

8. Stāvvietā kāds automašīnas īpašnieks norāda automašīnā sēdošajiem dzīvesbiedriem: «Izskatās, ka jums ir caura riepa!» Pie stūres sēdošais atbild: «Nekas, nokļūsim galā arī tā!» Blakussēdētājs nepiekrīt: «Jāpaskatās, kas ar to riepu noticis!» Kurš sēž pie stūres?

9. Krustojumā pie luksofora sarkanā signāla trijās rindās stāv trīs automašīnas. Iedegoties zaļajai gaismai, viens no autovadītājiem cenšas pirmais uzsākt braukšanu, lai turpmākajā ceļa posmā nonāktu priekšā pārējiem braucējiem. Kurš centīsies apsteigt pārējos?

10. Kinoteātrī rāda ļoti smagu filmu. Kurš vairāk uztrauksies par traģiskajām ainām — vīrs vai sieva?

Atbildes

1. Sieviete. Vīrieti neinteresē tādi sīkumi, īpaši ja runa ir par konfektēm.

2. Šos vārdus var teikt gan vīrs, gan sieva. Vīrietis — lai pierādītu, ka viņš ir drosmīgs, sieviete — lai uzsvērtu savu spriedumu neatkarību.

3. Vīrs. Ekstremālās situācijās vīrieši labāk prot izjust sievietes dvēseli, nevis otrādi.

4. Sieva. Lielākā daļa sieviešu interesējas par kulinārijas noslēpumiem un jaunumiem.

5. Vīriešiem ir lielāka interese par rūpnieciskās ražošanas jaunumiem.

6. Vīrs. Viņš drīzāk riskēs un cerēs, ka viss beigsies labi. Sieviete šādā situācijā krietni vien sanervozētos.

7. Vīrs. Viņam negribas izrādīt savu bezspēcību. Sievietei nav vajadzīga viltus pašpārliecinātība, jo vairāk tāpēc, ka sievietes ir komunikablākas.

8. Sieva. Psihologi ir vienisprātis, ka personīgās automašīnas tehniskais stāvoklis vairāk satrauc vīriešus, nevis sievietes.

9. Vīrs. Viņam sāncensības gars ir stiprāks. Sieviete autovadītāja ir daudz piesardzīgāka un uzmanīgāka, viņa ļoti reti pārsniedz braukšanas ātrumu, tāpat arī nerīko sacensības ielas transporta burzmā.

10. Gan vīrs, gan sieva. Psihologi noskaidrojuši, ka vīriešiem un sievietēm ir ļoti daudz līdzīgu, pat vienādu emociju. Atšķirība ir tikai to izpausmes veidā. Šajā gadījumā pārdzīvojumi var būt vienādi abiem, tomēr sieviete atklāti izplūdīs asarās, kamēr vīrietis tikai slepus notrauks kādu negribētu asaru.

Punkti

Tagad noskaidrosim, cik labi jūs pazīstat viens otru. Par katru pareizu atbildi pieskaitiet vienu punktu, par pareizu atbildi uz 10. jautājumu — divus punktus.

9 un vairāk punktu. Jūs esat smalks psihologs.

4—8 punkti. Jūs labi orientējaties sava dzīvesbiedra domās un jūtās.

3 un mazāk punktu. Jūsu priekšstati par dzīvesbiedru ir visai miglaini.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu