Viļņā apzog grupas «Cosmos» dalībniekus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pagājušo ceturtdien koncerta laikā Viļņas Kongresu namā apzagti vokālās grupas «Cosmos» dalībnieki, aģentūru LETA informēja grupas pārstāvis Jānis Šipkevics.

«Koncerts bija patiešām izdevies, taču pēc pirmās daļas, ieejot ģērbtuvē, secinājām, ka kāds tur ir viesojies un paņēmis mobilos telefonus, naudasmakus ar kredītkartēm, datoru ar puišu piezīmēm, dzejoļiem un idejām jaunākajam albumam,» sacīja Šipkevics. «Trijiem grupas dalībniekiem tika nozagtas arī pases.»

Tāpat grupas dalībnieki, pārģērbjoties koncerta otrajai daļai, atklājuši, ka trūkst dažu balto tērpu un citas drēbes, sacīja Šipkevics.

«Pirmajā brīdī tas šķita smieklīgi, jo koncerta atmosfēra bija ļoti patīkama un viegla,» sacīja Šipkevics. «Arī zāle, kad izgāju paziņot par koncerta otrās daļas aizkavēšanos šā iemesla dēļ, to uztvēra kā joku, un situācijas nopietnību atskārtām tikai atgriežoties atpakaļ Latvijā, kas bija iespējams tikai ar Latvijas vēstnieka Lietuvā Hardija Baumaņa palīdzību.»

Kā atzina Šipkevics, publikas atsaucība bijusi fantastiska un grupa vēl nekad nebija sajutusi tādu atdevi kā šoreiz Viļņas koncertzālē.

Jau nākamajā dienā Lietuvas lielākie plašsaziņas līdzekļi ziņoja par starpgadījumu, lūdzot zagļus atdot vismaz datoru un pases ar Krievijas vīzām. Arī koncerta organizatori un Lietuvas policija sola šo lietu atrisināt pēc iespējas ātrāk, sacīja Šipkevics.

«Aprīlī mums ir vairāki ielūgumi koncertēt Maskavā, starp kuriem ir arī viena ļoti atbildīga uzstāšanās Krievijas labākā sportista apbalvošanas pasākumā,» sacīja Šipkevics, «līdz ar to dators un pases ar Krievijas vīzām ir vērtīgākās nozagtās lietas, jo šīs informācijas un dokumentu atjaunošana grupai ir liekas klapatas.»

Tomēr grupa lietuviešus notikušajā nevaino, jo zagļi ir visur, un šādas situācijas var gadīties arī tepat Latvijā vai Amerikā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu