Noskaidrots Annas Nikolas Smitas bērna tēvs

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Beidzot atrisināta vēl viena ar nelaiķa miljonu mantinieci Annu Nikolu Smitu saistītā mīkla - DNS analīzēs noskaidrots, kurš ir mirušās modeles meitas tēvs, ziņo «Ananova».

Bahamu salu tiesā vakar tika paziņots, ka meitenītes tēvs ir Smitas bijušais draugs Lerijs Birkheds.

Jautājums, kas ir Smitas septiņus mēnešus vecās meitas Danielinnas īstais tēvs, bija ļoti svarīgs, jo viņa ir Smitas vienīgā mantiniece. Ja Danielinna tiesā uzvarēs modeles bijušā vīra naftas magnāta Hovarda Māršala ģimeni, ar kuru Smita un viņas pārstāvji tiesājas jau vairāk nekā desmit gadus, meitenītei pienāktos visa bagātība.

Tomēr tiesas lēmums vēl nenozīmē, ka Danielinnas aizbildniecības tiesības tiks piešķirtas Birkhedam, lai gan Sterns jau paziņojis, ka necīnīsies par šīm tiesībām. Par aizbildniecības tiesībām tiesa lems atsevišķā sēdē.

Lai gan dzimšanas apliecībā par mazās Danielinnas tēvu uzrādīts Smitas ilggadējais advokāts Hovards Sterns, Lerijs Birkheds apgalvoja, ka meitenītes tēvs ir viņš, tomēr Smita pati un Sterns neatlaidīgi apgalvoja pretējo.

Februārī mazajai meitenītei negaidīti pieteicās vēl viens «tētis» - aktrises Ža Ža Gaboras 63 gadus vecais vīrs Frederiks van Anhalts, kuram esot bijušas vairāk nekā desmit gadus ilgas attiecības ar Smitu.

«Man nepatīkami to visu laiku atkārtot, tomēr es jums jau to teicu [ka esmu meitenītes tēvs],» Birkheds sacīja presei, dodoties projām no tiesas ēkas. «Danielinna man visu laiku atgādina par mūsu mīlestību un par dzīvi, pēc kādas mēs kopā ilgojāmies.«

Savukārt Hovards Sterns sacīja, ka neapstrīdēs analīžu rezultātus, un piebilda: «Es, protams, esmu ļoti vīlies, tomēr manas jūtas pret Danielinnu nav mainījušās.» Viņš lūdzis, lai bērna nodošana Birkheda aizbildniecībā notiktu kā «pakāpeniska pāreja».

Bijusī «Playboy» modele Anna Nikola Smita visplašāk pazīstama ar ilgo tiesāšanos ar amerikāņu miljardieri Pīrsu Māršalu par viņa tēva Hovarda Māršala atstāto mantojumu.

Mazā Teksasas pilsētā Meksijā uzaugusī Smita, īstajā vārdā Vikija Lina Hogana, vienmēr sacīja, ka vēlas līdzināties Merilinai Monro.

Smita pameta mācības vidusskolā un sāka strādāt ātrās ēdināšanas restorānā, bet 17 gadu vecumā salaulājās ar 16 gadus veco restorāna pavāru Billiju Veinu Smitu. Viņu laulības ilga divus gadus, kuru laikā pārim piedzima dēls Daniels.

Pēc šķiršanās Smita pārcēlās uz dzīvi Hjūstonā, kur sāka strādāt par striprīzdejotāju.

Tieši kādā Hjūstonas striptīzklubā Smita iepazinās ar naftas magnātu Hovardu Māršalu, un 1994.gadā, kad viņai bija 26 gadi, bet Māršalam - 89 gadi, pāris apprecējās. Pēc gada Māršals nomira ar vēzi, bet savā testamentā Smitu nepieminēja.

Smita apgalvoja, ka vīrs viņai solījis pusi no saviem īpašumiem, savukārt viņa dēls Pīrss Māršals paziņoja, ka Smita saņēmusi dāvanas sešu miljonu dolāru vērtībā un ka viņa tēvs neko vairāk nav vēlējies viņai dot.

Nākamos desmit gadus Smita un Māršals nikni tiesājās par viņa tēva 1,6 miljardus dolāru (948,8 miljonus latu) lielā īpašuma sadalīšanu.

ASV Augstākā tiesa 2006.gada maijā nolēma, ka Smita var turpināt cīņu par mantojumu Federālajā tiesā.

Pats 67 gadus vecais Pīrss Māršals 2006.gada jūnijā pēkšņi nomira no smagas infekcijas.

Smita vairākus gadus bijusi žurnāla «Playboy» modele, kā arī džinsu ražotāja «Guess Jeans» modele un filmējusies dažās Holivudas filmās. 1993.gadā Smita tika atzīta par žurnāla «Playboy» gada modeli.

No 2002. līdz 2004.gadam viņai bija savs realitātes šovs amerikāņu kabeļtelevīzijā «E!», kurā viņa bieži izskatījusies attālinājusies no realitātes, izraisot minējumus, ka viņa ir dziļi atkarīga no narkotikām.

Anna Nikola Smita nomira no nejaušas zāļu pārdozēšanas 39 gadu vecumā 2007.gada 8.februārī kādā viesnīcā Floridas štata Holivudas pilsētā.

Kā stāstīja viņai tuvi cilvēki, Smita cietusi no dziļas depresijas pēc dēla Daniela nāves.

Smitas 20 gadus vecais dēls Daniels nomira piecus mēnešus agrāk Bahamu salās, kur bija ieradies apciemot slimnīcā māti un jaundzimušo māsiņu Danielinnu Houpu Māršalu Sternu. Arī par Daniela nāves iemeslu atzīta medikamentu pārdozēšana.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu