«Double Faced Eels» gatavojas mazkoncertam «Sapņu fabrikā»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valts Kleins

Šā gada 8. maijā plkst. 21.00 «Sapņu fabrikā» Rīgā īpašiem gardēžiem tiks pasniegts pirmais Latvijas «zušu» koncerts (kriminālās aprindās pazīstami arī kā «Double Faced Eels»), kam 1. maijā nāks klajā otrais studijas albums «Kurš gribēja nogalināt Džūliju? Nezinu, bet trāpīja mums.»

Kā atklāj grupas solists Marka: «Līdz ar «zušiem» albumu mēģinās atklāt arī Artis Dvarionas, Olga Rajecka, Jenny May un citi. Mielastu bagātinās sešas pārlaimīgas meitenes ar akrobātiskām izvirtībām. Mazkoncerta viesis būs gaiši zils Lācis no Vostokas. Ja kas nav skaidrs, prasiet Džūlijai. Kas ir Džūlija? Uz šo jautājumu atbildi radīsiet 8. maijā plkst. 21.00 «Sapņu fabrikā»!» 

Grupas dalībnieki arī piebilst, ka tikai pirmajiem 500 biļešu īpašniekiem būs ekskluzīva iespēja apgūt 30 gadu kulinārā seksa pamatprincipus ar nosaukumu — negantais kliņģeris.

Par kāju iesildīšanu pirms koncerta rūpēsies Dj Kaspars Zaviļeiskis.

www.bilesuparadize.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu