LSDSP ar Lembergu slēdza vienošanos par 70 000 latu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

LSDSP ar Lembergu slēdza vienošanos par 70 000 latu

Latvijas Sociāldemokrātiskā strādnieku partija (LSDSP) slēgusi vienošanos ar Ventspils mēru Aivaru Lembergu par 70 000 latu, piektdien vēsta laikraksts «Diena».

Laikraksts norāda, ka vienošanos 1999.gadā no LSDSP puses parakstījis Jānis Ādamsons, Juris Bojārs un apvienības Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Egīls Baldzēns un Ventspils mērs Lembergs.

Vienošanās noslēgta laikā, kad valdību vadīja Vilis Krištopans (LC), bet to veidoja «Latvijas ceļa», «Tēvzemei un brīvībai/LNNK» un «Jaunās partijas» koalīcija. Atbalstu valdībai ar sadarbības līgumu tolaik nodrošināja sociāldemokrāti, kuriem valdībā bija zemkopības ministra amats. Šo amatu ieņēma Pēteris Salkazanovs, raksta «Diena».

«Apollo» jau ziņoja, ka ceturtdien vakarā Latvijas Televīzijas raidījumā «100. pants» bijušais LSDSP priekšsēdētājs Juris Bojārs sacīja, ka ir parakstījis šādu vienošanos, taču nenosauca summu, par kādu puses vienojušās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu