Dinevičs: jāvērtē slepenās vienošanās morālais aspekts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas Sociāldemokrātiskās strādnieku partijas (LSDSP) ārkārtas valdes sēdē vērtēs morālo aspektu situācijai ar nesen publiskoto slepeno vienošanos starp LSDSP pārstāvjiem un Ventspils mēru, piektdien Latvijas Neatkarīgās televīzijas raidījumā «900 sekundes» sacīja partijas priekšsēdētājs Jānis Dinevičs.

Pēc viņa teiktā, līgums nav atrodams partijas lietvedībā. Arī partijas lēmējinstitūcijas nav nevienu deleģējušas parakstīt šādu vienošanos. Viņš esot meklējis partijas valdes lēmumus par šā dokumenta parakstīšanu, taču tādi neesot atrodami. Kā teica Dinevičs, vai šāda vienošanās ir juridiski nekorekta, jāskatās tā brīža tiesību aktos.

Dinevičs norādīja: ja bijušais partijas priekšsēdētājs Juris Bojārs apstiprina šādas vienošanās eksistenci, tāda noteikti ir bijusi. LSDSP priekšsēdētājs nedomā, ka šis līgums nebija saistošs visai partijai.

Pēc viņa domām, citas līdzīgas vienošanās ar sociāldemokrātiem nav bijušas. Viņš sacīja, ka patlaban LSDSP nav rakstveida dokumentu vai vienošanās par ziedojumiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu