Ozijs Osborns piektdienā, 13. datumā, izdod jaunu singlu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šodien, 13. aprīlī, radiostacijās visā pasaulē nonāks Ozija Osborna jaunais singls «I Don't Want to Stop». Šis būs pirmais singls no maija nogalē gaidāmā jaunā albuma «Black Rain».

Intervijā žurnālam «Rolling Stone», Ozijs stāsta, ka, ierakstot jauno albumu, kas būs pirmais pēc sešu gadu ilgas pauzes, daudz domājis par karu Irākā. «Krīt bumbas un krīt asaras — un tas mani pamatīgi iespaido,» saka Ozijs. Taču viņš nav vēlējies ierakstīt vēl vienu «War Pigs» («Black Sabbath» dziesma, kas savulaik tika radīta kā protests pret ASV karu Vjetnamā). «Es vairs nevēlos pārāk iedziļināties politikā. Dziesmu patiesā nozīme ir nomaskēta tā, lai katrs jaunā albuma muzikālo materiālu varētu interpretēt pēc savām vēlmēm. Un kā katrs to dara — godīgi, man par to nospļauties!»

Jaunā albuma materiāls pilnībā tapa Ozija Osborna personīgajā ierakstu studijā, kas atrodas blakus viņa mājām Beverlihilsā un ir aprīkota ar skaņu necaurlaidīgām sienām. «Līdzko man ir iedvesma, uzreiz varu doties uz studiju un realizēt savu ideju,» par studijas atrašanos līdzās mājām žurnālam stāsta Ozijs. «Ir tikai viena problēma — sieva mani var atrast jebkurā brīdī un piespiest darīt citus svarīgus mājas darbus.»

http://www.ozzy.com

www.bilesuserviss.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu